fbpx

De ce Instagram permite acum utilizatorilor solicitarea verificarii conturilor

De ce Instagram permite acum utilizatorilor solicitarea verificarii conturilor

Instagram incearca, in sfarsit, sa-i verifice pe utilizatorii cu conturi care pana acum au fost neverificate. Compania a introdus o noua serie de functii noi, menite sa determine ca Instagram sa fie un loc mai sigur si mai autentic de petrecut timpul, pentru utilizatori.

Instagram are o caracteristica care arata o bifa albastra langa conturile utilizatorilor pentru a indica ca acestea au fost verificate. Acea bifa este de obicei oferita celebritatilor si brandurilor pentru a indica faptul ca aceste conturi sunt intr-adevar ceea ce pretind ca sunt.

CITESTE SI:  Controlerul Google Stadia accepta acum acest tip de casti

Dar pana acum nu a fost clar exact cum decide Instagram care utilizatori trebuie sa primeasca bifa. Acest lucru inseamna ca puteai conduce un business legitim cu un cont pentru a-ti promova munca, dar, pentru ca nu erai verificat, puteai pierde potentiali clienti.

Vestea buna este ca acest lucru s-a schimbat, avand in vedere ca Instagram a anuntat intre timp ca va lansa o noua caracteristica care le va permite utilizatorilor sa solicite verificare.

CITESTE SI:  Smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Z Flip. Pret si specificatii

Ei bine, dupa cum subliniaza Instagram, solicitarea unei verificari nu este o garantie ca utilizatorul va fi verificat. Cu toate acestea, partea buna este ca se pare ca va exista o modalitate formala de a solicita verificarea, iar contul tau va fi analizat pentru a vedea daca acesta respecta regulamentul.

Deci, daca esti cine spui ca esti si ai un motiv legitim pentru a fi verificat, nu ar trebui sa existe probleme. Anuntul procesului de verificare este parte din noua modalitate a companiei de a-si pastra platforma in siguranta fata de  escroci si conturi false.

CITESTE SI:  Instagram suporta acum mai multe limbi care se citesc de la dreapta la stanga

Din acest motiv ofera verificare cu bifa. Pe langa caracteristica de verificare, Instagram a anuntat, de asemenea, ca ceilalalti utilizatori pot descoperi mai multe informatii despre profile, cum ar fi data crearii, unde este localizat contul si asa mai departe. De asemenea, va exista suport pentru autentificarea in doi pasi prin intermediul aplicatiilor terte.