fbpx

De ce Instagram n-are aplicatie pentru iPad inca

De ce Instagram n-are aplicatie pentru iPad inca

Platforma de photo-sharing Instagram e disponibila ca aplicatie pentru iPhone, dar nu si pentru tabletele iPad. Un autor de la publicatia The Verge a indicat de ce e asa. Acesta a dezvaluit explicatia CEO-ului companiei Instagram in privinta acestui aspect. E o explicatie care nu multumeste pe toata lumea.

In ziua de azi, nu este ceva neobisnuit sa vedem cum dezvoltatorii, atunci cand creeaza aplicatii pentru iPhone, creeaza una si pentru tabletele iPad, cu exceptia cazului in care exista un motiv pentru care o aplicatie nu e neaparat potrivita pentru tablete.

CITESTE SI:  Caror utilizatori le ofera Zoom criptare de calitate

Cu toate acestea, de ani de zile, multi utilizatori s-au gandit de ce Instagram nu este inca disponibila pentru tabletele iPad ca aplicatie. Conform unui tweet de Chris Welch de la publicatia The Verge, se pare ca CEO-ul Instagram a explicat de ce inca nu exista o astfel de aplicatie pentru iPad.

Conform CEO-ului, compania este pur si simplu prea ocupata cu alte proiecte si ca din acest motiv nu a avut timp sa o dezvolte. El a fost citat spunand ca Instagram “ar dori sa construiasca o aplicatie pentru tabletele iPad”.

CITESTE SI:  Cercetatorii folosesc lumina solara pentru a desaliniza apa de mare. Este nevoie de mai putina energie cu aceasta metoda

Cu toate acestea, el a adaugat ca: “Dar nu prea avem oameni si avem multe lucruri de facut, iar acel app nu este inca cel mai bun lucru de construit inca”.

Trebuie mentionat ca nu multe persoane sunt multumite de acea declaratie. Dar ceea ce se stie sigur este ca Instagram nu va dezvolta inca acel app pentru tabletele iPad ale companiei Apple din Cupertino.

CITESTE SI:  In ce nu a fost implicat guvernul israelian, conform unui ministru din Israel

Asa ca, daca sperai ca in 2020 se va intampla ceva, s-ar putea sa fii dezamagit. Intre timp, va trebui sa-ti folosesti smartphone-ul daca vrei sa navighezi pe Instagram de pe un dispozitiv mobil. Ce parere ai despre asta? Te deranjeaza ca inca nu exista o astfel de aplicatie pentru tableta iPad?