De ce inregistrarea apelurilor nu e posibila in Android 9 Pie. Cel putin fara root

De ce inregistrarea apelurilor nu e posibila in Android 9 Pie. Cel putin fara root

Inregistrarea nativa a apelurilor pe smartphone-urile Android nu a fost disponibila tuturor utilizatorilor din intreaga lume, din cauza unor reguli si restrictii regionale diverse. Cu toate acestea, aplicatiile terte au fost intotdeauna disponibile.

Pe fondul stirilor ca Android 9 Pie ar putea aduce o caracteristica nativa de inregistrare, realitatea pare sa fie contrara. Nu va fi posibil ca utilizatorii sa foloseasca aplicatii de memorare daca smartphone-ul lor ruleaza sistemul de operare nou.

CITESTE SI:  Unele aplicatii folosesc microfoanele smartphone-urilor pentru a urmari obiceiurile de vizionare TV

Google a efectuat unele modificari in cel mai recent update pentru a preveni aplicatiile terte pentru inregistrare sa functioneze. Exista o dezbatere polarizata in legatura cu memorarea apelurilor.

Locuri diferite au reguli diferite pentru inregistrare, motiv pentru care Google nu poate oferi o caracteristica standard in Android fara a se opune regulilor, asa ca a decis sa o elimine.

Compania a inlaturat API-ul oficial de memorare a apelurilor in Marshmallow, dar, cu toate acestea, dezvoltatorii de aplicatii terte au putut oferi aceasta functie.

CITESTE SI:  Advertiserii politici de pe Facebook vor trebui acum sa-si dezvaluie identitatea

Acestia nu vor mai putea proceda astfel pe Android 9 Pie. Dezvoltatorii a doua aplicatii populare a memorare a apelurilor au mentionat ca modificarile din cel mai nou sistem de operare necesita root acum.

Nu va mai fi posibila inregistrarea apelurilor pe un smartphone Android 9 Pie daca nu i se face root mai intai. Unele stiri anterioare au indicat ca Google lucreaza la un sunet special care va fi redat la fiecare 15 secunde cand un apel este inregistrat.

CITESTE SI:  Ce varsta ar trebui sa ai pentru a pilota drone intr-o anumita tara

Acest lucru nu s-a materializat si nici caracteristica nativa de inregistrare din Android 9 Pie. Ramane de vazut daca Google decide sa le adauge intr-o versiune ulterioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *