fbpx

De ce Huawei amana lansarea smartphone-ului pliabil Mate X

De ce Huawei amana lansarea smartphone-ului pliabil Mate X

Daca te gandeai sa renunti la smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold (care a fost amanat) in favoarea lui Huawei Mate X, mai gandeste-te. Huawei a spus pentru CNBC ca amana lansarea smartphone-ului sau pliabil. Initial lansarea trebuia sa aiba loc in iunie. Acum compania chineza a amanat lansarea lui Mate X pana in septembrie.

2019 trebuia sa fie anul smartphone-ului pliabil, dar suntem deja la jumatatea anului si inca nu avem idee cum ne-ar putea schimba aceste smartphone-uri vietile, sau cel putin modul in care ne folosim telefoanele.

CITESTE SI:  HTC Desire 626 a fost anuntat oficial

Asta pentru ca nu numai lansarea lui Samsung Galaxy Fold a fost amanata, ci si cea a lui Huawei Mate X. Aflam asta dintr-o stire de CNBC in care un purtator de cuvant al companiei chineze a spus publicatiei ca a amanat smartphone-ul pliabil Mate X din iunie pana in septembrie.

Se pare ca compania a invatat din greselile companiei Samsung cu Galaxy Fold si ia masuri pentru a se asigura ca nu i se vor intampla aceleasi lucruri, amanand lansarea.

CITESTE SI:  Samsung a incercat, se pare, sa tina ascuns un filmulet cu un Galaxy Note 7 care explodeaza

Potrivit purtatorului de cuvant al companiei chineze, “Nu vrem sa lansam un produs care sa ne distruga reputatia”. In acest moment nu e clar ce fel de defectiuni are Huawei Mate X (daca le are), dar presupunem ca e mai bine ca compania sa ia masuri de siguranta decat sa regrete mai tarziu.

Smartphone-ul pliabil Huawei Mate X (a carui lansare a fost amanata) are un pret mult mai mare decat cel al lui Galaxy Fold. In plus, Huawei intampina in prezent dificultati cu guvernul SUA, ceea ce a schimbat perceptia oamenilor asupra Huawei, asa ca nu e loc de greseli din partea companiei chineze.

CITESTE SI:  De la ce companie ar fi incercat Huawei sa fure tehnologii si cum

Intre timp, Best Buy si AT&T din Statele Unite au anulat precomenzile pentru Galaxy Fold, cel putin pana ce compania Samsung din Coreea de Sud vine cu o data de lansare sigura pentru smartphone-ul pliabil.