fbpx

De ce Huawei a gafat si a postat un tweet de Anul Nou cu un iPhone

De ce Huawei a gafat si a postat un tweet de Anul Nou cu un iPhone

Huawei se numara printre numeroasele companii de smartphone-uri care ne-au urat toate cele bune de Anul Nou, prin tweet-uri. Cu toate acestea, cel mai probabil majoritatea tweet-urilor cu urari n-au fost postate folosind smartphone-urile companiilor lor rivale.

Cum s-a intamplat in cazul Samsung si, mai recent, Huawei. Compania chineza a postat pe Twitter urarea de Anul Nou folosind un iPhone. Gafa de Anul Nou a companiei chineze a fost reperata prima data de YouTuber-ul MKBHD.

In mod normal, asa ceva ar fi amuzant. Desigur, tweet-ul companiei Huawei de Anul Nou postat cu iPhone-ul a fost sters rapid, dar unii utilizatori au fost rapizi si au realizat capturi de ecrane ale gafei.

CITESTE SI:  Samsung Spania ofera smartphone-uri Galaxy Note 8 gratuite in timpul unui zbor

Aceasta gafa cu tweet-uri se intampla atat de frecvent cu rivalii companiei Apple incat nu mai e amuzant. La cateva saptamani dupa ce un cont oficial Samsung a postat cu un iPhone un tweet despre ecranul fabulos al lui Galaxy Note 9, mesajul de Anul Nou de la un cont oficial Huawei a fost postat tot de pe un iPhone.

CITESTE SI:  Pretul surprinzator al noii casti AR HoloLens 2 a Microsoft

Gafa de Anul Nou a fost observata de YouTuber-ul MKBHD care a observat aceeasi greseala si la Samsung cu cateva saptamani in urma. Rezultatul a fost acelasi.

Acel tweet al Huawei postat cu iPhone-ul a fost in cele din urma sters. Este destul de ironic faptul ca un tweet de la un cont oficial al companiei chineze a fost trimis cu ajutorul unui iPhone de la Apple.

Ne asteptam ca iPhone-urile nu sunt permise la Huawei, companie care a reusit deja sa depaseasca Apple si sa devina al doilea cel mai mare vanzator de smartphone-uri din lume.

CITESTE SI:  Ce recunoaste CEO-ul Google legat de AI

Tensiunile dintre China si Statele Unite au determinat chiar unele companii din China sa boicoteze produsele Apple, cum ar fi iPhone-urile. La fel ca multe alte companii, e posibil ca Huawei a pus un tert sa se ocupe de contul sau de Twitter. Acesta e un motiv major pentru care au loc gafe de genul asta si pentru care si compania chineza Huawei a gafat cu acel tweet de Anul Nou.