fbpx

De ce HomePod mini ar veni cu cipul U1

De ce HomePod mini ar veni cu cipul U1

Conform unor noi informatii, compania Apple din Statele Unite va include cipul U1 in boxa inteligenta HomePod mini si in noul Apple TV. Este vorba despre acelasi cip din smartphone-ul iPhone 11 al companiei americane.

Cipul U1 care a debutat cu iPhone 11 anul trecut parea o indicatie ca Apple lucreaza la propriul accesoriu de urmarire asemanator Tile. Dar acum, conform unor informatii de la Jon Prosser, el sustine ca cipul U1 este practic fundamentul pentru niste obiective mai ambitioase decat doar gasirea unui obiect pierdut.

CITESTE SI:  Samsung Galaxy A8 a fost anuntat - specificatii oficiale

Potrivit lui Prosser, el sustine ca dispozitivele zvonite – boxa inteligenta HomePod mini si noul Apple TV – vor veni cu cipul U1 in interior. Unii dintre voi s-ar putea intreba de ce aceste dispozitive ar avea nevoie de cipul U1.

Prosser crede ca compania are de gand sa foloseasca aceste dispozitive (boxa inteligenta HomePod mini si Apple TV) drept statii de baza, pentru a imbunatati capabilitatile AR ale aplicatiei “Find My”.

CITESTE SI:  Procesoarele AMD de gaming care le depasesc pe cele Intel

De exemplu, in loc ca iPhone-ul si trackerul similar Tile sa indeplineasca totul, daca detii o boxa inteligenta HomePod mini sau noul Apple TV, acestea ar putea fi, de asemenea, folosite ca dispozitive de supraveghere si, astfel, sa ofere utilizatorilor informatii mai clare si poate chiar si tracking AR pentru dispozitivul tau.

De asemenea, aceste dispozitive pot functiona si ca device-uri de securitate, de exemplu pentru a alerta utilizatorii de la distanta cand un anumit dispozitiv este mutat sau indepartat din locuinta.

CITESTE SI:  La ce produse ar fi util lemnul metalic, un nou tip de material

Nu e inca clar ce are de gand Apple cu cipul U1 pentru boxa inteligenta HomePod mini. Dar, daca tweet-urile lui Prosser sunt corecte, ar trebui sa ne formam o idee mai clara atunci cand compania va anunta noile dispozitive la evenimentul pentru iPhone 12. Pana atunci, tratati aceste informatii despre boxa inteligenta HomePod mini cu o doza de precautie.