fbpx
De ce Google va inchide site-ul dedicat de gaming al YouTube

De ce Google va inchide site-ul dedicat de gaming al YouTube

Site-ul oficial gaming.youtube.com se va inchide. Intr-o postare pe blog, Google a anuntat ca aplicatia dedicata YouTube Gaming va inceta in curand sa existe.

Dar sa nu existe confuzii! Inchiderea acestei aplicatii nu are legatura cu site-ul principal, acolo unde gamerii se pot bucura in continuare de streaming-ul de jocuri video.

Acum cativa ani in urma, compania Google a lansat YouTube Gaming care este practic raspunsul companiei la platforme precum Twitch. Dat fiind faptul ca o multime de jucatori au efectuat streaming si au postat continut de jocuri pe site-ul YT de ceva vreme, acea aplicatie parea a fi un spatiu dedicat pentru astfel de continut care determina sa fie mai usor sa gasesti ceea ce doresti.

CITESTE SI:  Cum va incerca Marea Britanie sa reglementeze Google si Facebook

Totusi, se pare ca poate nu era la fel de popular pe cat a sperat Google. Se pare ca compania Google a decis ca YouTube Gaming nu mai are nevoie de un site dedicat.

CITESTE SI:  Asia Express - show TV cu coprezentatori mediocri

Google a confirmat ca va inchide site-ul, dar retineti ca este vorba numai despre site si ca YouTube Gaming inca mai exista. In schimb, Google va muta aplicatia de gaming si caracteristicile sale catre YouTube.

Potrivit companiei Google, “Avem o audienta puternica pentru aplicatie, dar numarul de gameri la care putem ajunge este mai mare pe YT. La urma urmei, YT este locul in care peste 200 de milioane de gameri vin pentru a se bucura de jocurile si creatorii preferati in fiecare zi, urmarind peste 50 de miliarde de ore de continut de jocuri numai in ultimele 12 luni”.

CITESTE SI:  Compania taiwaneza care isi aduce scuterele electrice in India

Compania adauga, “De aceea, in martie 2019, vom inchide site-ul YouTube Gaming si ne vom concentra toate eforturile noastre pentru jocuri pe YT, acolo unde putem ajunge la intreaga noastra comunitate de gameri”.