fbpx

De ce Google va inchide Play Music

De ce Google va inchide Play Music

Compania Google din Statele Unite a anuntat ca va inchide in acest an serviciul de streaming de muzica Play Music. Exista motive pentru care compania americana s-a hotarat sa inchida acest serviciu cu care oamenii puteau asculta muzica.

In incercarea de a crea propriul sau serviciu de streaming de muzica, compania Google din Statele Unite a venit cu Google Play Music si cu YouTube Music.

S-ar putea sa fie confuz pentru novici. Acestia n-au idee la care dintre ele ar trebui sa se inscrie. Vestea buna e ca compania Google din Statele Unite le va usura decizia.

CITESTE SI:  Cum creste o aplicatie autonomia bateriei smartphone-ului

Compania din Statele Unite a anuntat ca, in octombrie 2020, va inchide Google Play Music pentru a ramane doar serviciul YouTube Music. Inchiderea va incepe in septembrie 2020 si va afecta mai intai utilizatorii din Noua Zeelanda si Africa de Sud, iar restul lumii va fi afectata in octombrie.

CITESTE SI:  Ce eroare a comis Apple care a usurat jailbreak-ul pe iPhone-uri

Asta inseamna ca, dupa aceasta perioada, utilizatorii nu vor mai putea transmite muzica de pe acel serviciu de muzica. Cu toate acestea, conform companiei din Statele Unite: “Dar nu va ingrijorati, vom pastra lucruri precum playlist-urile, incarcarile, achizitiile si aprecierile pana in decembrie 2020, pentru a le transfera la YouTube Music cu usurinta. Utilizatorii care doresc sa-si transfere bibliotecile de muzica de la Play Music la YouTube Music, au timp pana in decembrie 2020, dupa care bibliotecile lor Google Play Music nu vor mai fi disponibile”.

CITESTE SI:  Ce smartphone-uri nu mai produce Google, la nici macar un an de la lansare

De asemenea, compania americana Google precizeaza faptul ca, incepand cu sfarsitul lunii august, utilizatorii serviciului de streaming de muzica nu vor mai putea cumpara, precomanda, incarca sau descarca muzica de pe Play Music. Compania din Statele Unite se asteapta ca va realiza tranzitia completa la serviciul de streaming YouTube Music pana la sfarsitul acestui an.