De ce Google Pixelbook ar putea rula in viitor Windows 10

De ce Google Pixelbook ar putea rula in viitor Windows 10

Google Pixelbook este un laptop de varf care ruleaza sistemul de operare Chrome OS. Daca doriti sa profitati mai mult de hardware, cum ar fi sa rulati aplicatii Windows 10, s-ar putea sa aveti noroc.

Potrivit unei stiri, Google ar putea practic sa lucreze la obtinerea unei certificari pentru laptopul sau de varf Pixelbook cu Chrome OS pentru a functiona cu sistemul de operare Windows 10.

Anul trecut, Google a dezvaluit Pixelbook care este practic un Chromebook care are capacitatea de a se impaturi pentru ca utilizatorii sa poata alege sa-l foloseasca ca tableta sau ca laptop obisnuit.

Ei bine, nu este nimic in neregula la Chromebook-uri sau la sistemul de operare Chrome OS in general, insa platforme precum Windows si macOS tind sa fie sisteme de operare mai complete.

CITESTE SI:  VIDEO: iOS 11 VS iOS 10.3.3 intr-un test de viteza. Care e mai rapid?

Vestea buna este ca poate Google ar putea avea in vedere crearea unui Pixelbook care sa porneasca atat pe sistemul de operare Chrome OS, cat si pe Windows 10. Potrivit unei stiri de XDA, s-a descoperit ca Google incearca sa obtina certificarea pentru Pixelbook de la Microsoft.

Asta inseamna ca hardware-ul a fost semnat de Microsoft ca fiind compatibil cu Windows 10, pe langa drivere. Nu are logica ca Google sa doreasca certificarea daca nu intentioneaza sa foloseasca Windows 10 pe el, ceea ce indica faptul ca ar putea lucra la un Pixelbook care sa poata incarca ambele sisteme de operare.

CITESTE SI:  Razer ar putea lucra la un smartphone

Procedand astfel, ar crea cu siguranta un dispozitiv mai atragator cu care utilizatorii care doresc simplitate pot continua sa utilizeze sistemul de operare Chrome OS, dar daca exista aplicatii si sarcini care necesita Windows 10, acestia au si aceasta optiune.

Nu s-a spus niciun cuvant despre momentul in care am putea vedea un astfel de Pixelbook de la Google, dar poate ca vom afla mai multe in acest an atunci cand noile smartphone-uri Pixel vor fi anuntate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *