De ce Google ia la misto iPhone X printr-o reclama pentru Pixel 3a

De ce Google ia la misto iPhone X printr-o reclama pentru Pixel 3a

Smartphone-urile Pixel 3a si 3a XL sunt de ceva vreme de vanzare la comerciantii fizici si online, dupa ce Google le-a anuntat la I/O 2019. O reclama alcatuita de compania Google pentru cele doua telefoane ia la misto un telefon rival.

Compania a inceput campania publicitara pentru Night Sight, caracteristica care permite smartphone-urilor Pixel 3a si 3a XL sa captureze fotografii bune in lumina redusa. Google a luat la misto in reclama iPhone X pentru ca este mult mai scump si nu exceleaza la fotografiile in lumina redusa.

CITESTE SI:  Disney confirma ca achizitioneaza pentru 52 de miliarde de dolari studiourile de film si TV ale Fox

Recent, Google a anuntat oficial noile smartphone-uri Pixel 3a si 3a XL. Acestea sunt telefoane de buget care vin cu specificatii de nivel mediu, dar care in acelasi timp vin cu unele caracteristici de varf de la Pixel 3, cum ar fi sistemul de camera.

Asta inseamna ca, pentru cateva sute de dolari mai putin, veti obtine unele caracteristici de varf. Google a decis sa demonstreze acest lucru prin niste reclame prin care ia la misto iPhone X care are un pret de 999 de dolari, spre deosebire de Google Pixel 3a care are un pret de 399 de dolari, desi smartphone-ul iPhone X are capabilitati mai reduse de fotografie in conditii de lumina redusa.

CITESTE SI:  Samsung reactioneaza la clipul video in care Galaxy S6 Edge a fost indoit

Nu e mare greutate sa-ti dai seama ca smartphone-ul iPhone X – care are un pret de pornire de 999 de dolari – a ramas in urma in ceea ce priveste capabilitatile camerei.

CITESTE SI:  WattsUpDoc - solutia la programele malware creata chiar de medici

Desigur, capabilitatea camerei spune doar o parte a povestii si, ca sa fim cinstiti, iPhone-urile companiei Apple captureaza fotografii destul de bune.

E adevarat, smartphone-ul iPhone X are lipsuri in anumite zone, dar cine spune ca Apple nu ar putea imbunatati camera pentru viitoarele modele? Intre timp, se pare ca Google incearca sa-i determine pe clienti sa treaca la noile smartphone-uri Pixel 3a, oferindu-le posibilitatea sa-si dea la schimb iPhone-urile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *