fbpx

De ce Franta ar putea interzice anumite zboruri interne

De ce Franta ar putea interzice anumite zboruri interne

Conform unei noi stiri, Franta s-ar putea sa interzica o parte din zborurile interne ale sale. Parlamentarii din acea tara au supus la vot acest lucru. Exista motive pentru aceasta interzicere a zborurilor interne.

Parlamentarii din Franta au votat pentru interzicerea zborurilor interne pe rutele in care o calatorie pe calea ferata poate fi incheiata in mai putin de doua ore si jumatate, conform Reuters.

Votul de sambata vine ca parte a proiectului de lege mai cuprinzator al Frantei privind clima si care are ca scop reducerea emisiilor de carbon din 1990 cu 40% pana in urmatorul deceniu.

CITESTE SI:  Ce rol are robotul DAL-e al Hyundai

Saptamana trecuta, guvernul tarii a declarat ca va contribui cu 4 miliarde de euro pentru recapitalizarea companiei aeriene Air-France-KLM. Conform companiei aeriene, aceasta ar putea avea o pierdere operationala de 1,3 miliarde de euro atunci cand isi va raporta veniturile pe primul trimestru, venituri care vor fi dezvaluite luna viitoare.

CITESTE SI:  Ce tehnologie s-ar putea folosi pentru reconstruirea Catedralei Notre Dame

Industria calatoriilor aeriene se confrunta cu consecintele impactului pandemiei de coronavirus care a dus la o reducere a calatoriilor aeriene globale in ultimul an.

Conform ministrului industriei din Franta, aviatia contribuie la emisiile de carbon si sunt necesare masuri de interzicere pentru a reduce emisiile pentru a nu fi afectata clima.

“In egala masura, companiile au nevoie de asistenta financiara pentru a nu disparea”. Conform analistilor McKinsey & Co., industria aeriana se va confrunta cu efectele pandemiei de coronavirus timp de cativa ani, estimand ca traficul aerian nu va reveni la nivelurile din 2019 pana in 2024.

CITESTE SI:  Jucatorii din Japonia cheltuie cei mai multi bani in Pokemon GO, dar Statele Unite este cea mai profitabila piata

Proiectul de lege privind interzicerea zborurilor interne va fi votat mai departe in Senatul Frantei. Ce parere ai despre faptul ca zborurile interne ar putea fi interzise in Franta?