fbpx
De ce fostul presedinte american si-a deschis blog

De ce fostul presedinte american si-a deschis blog

Fostul presedinte al Statelor Unite, Donald Trump, si-a deschis un blog, conform unor noi stiri. Exista bineinteles, un motiv pentru care cel de-al 45-lea presedinte american si-a deschis acel blog. Acea platforma deschisa de fostul lider de stat e rezultatul evolutiilor din ultimele luni.

Fiecare politician isi gestioneaza sfarsitul (temporar sau definitiv) carierei politice in mod diferit. Unii politicieni devin vorbitori in public, altii prefera plimbarile lungi in natura.

CITESTE SI:  Dezvoltatorii de aplicatii pentru care Apple reduce comisionul la jumatate

Dar Donald Trump, cel de-al 45-lea presedinte american, si-a deschis un blog cu informatii pe care unii nu le mediatizeaza in mass-media. Fostul presedinte american s-a confruntat cu obstacole in ultimele luni, dupa ce a fost interzis pe anumite retele sociale importante din lume din cauza faptului ca a acuzat ca alegerile prezidentiale din 2020 au fost fraudate, dar si pentru ca a fost asociat cu protestele de pe 6 ianuarie.

CITESTE SI:  Compania care verifica temperatura angajatilor sai pentru a afla daca sunt infectati cu coronavirusul Wuhan

Totusi, la cateva ore dupa ce consiliul de supraveghere al companiei Facebook din Statele Unite si-a anuntat verdictul in cazul suspendarii fostului presedinte american (si anume ca suspendarea pe termen scurt a fost justa), Donald Trump a dezvaluit o noua platforma proprie de comunicare: un blog.

Acest nou blog ii va permite lui Donald Trump sa posteze comentarii, imagini si clipuri video. Conform unor stiri, respectiva pagina web pare sa fie bazata pe Campaign Nucleus, “un ecosistem digital creat pentru gestionarea eficienta a campaniilor si organizatiilor politice”, ecosistem creat de fostul sau manager de campanie, Brad Parscale.

CITESTE SI:  Browserul care e acum optimizat pentru cipurile M1 din Mac-urile Apple

Blogul celui de-al 45-lea presedinte american, Donald Trump, ar putea contine informatii provenite de la organizatia Q-Anon, dar si alte lucruri nemediatizate. Ce parere ai despre acest lucru?