fbpx

De ce filmul Uncharted al Sony s-ar putea sa nu mai apara

De ce filmul Uncharted al Sony s-ar putea sa nu mai apara

Filmul Uncharted al companiei Sony intampina dificultati si piedici de o perioada destul de lunga de vreme. Actorul Tom Holland ramane cel care va interpreta rolul personajului principal.

Incepe sa se contureze ideea ca filmul Uncharted al Sony s-ar putea sa nu mai apara. De-a lungul anilor, de cand au fost anuntate planurile pentru film, s-a reusit cumva pierderea regizorilor unul dupa altul.

Asta desi in acest an parea ca lucrurile au revenit la normal dupa ce regizorul Dan Trachtenberrg a inceput sa se ocupe de Uncharted. Din pacate, se pare ca Dan Trachtenberrg nu mai regizeaza filmul, conform unei stiri de Deadline.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming de muzica cu 108 milioane de abonati cu plata

Dan Trachtenberg a renuntat la Uncharted, adaptarea cinematografica a companiei Sony pentru jocul de PlayStation. Sursele indica faptul ca Sony lucreaza pentru a-l inlocui rapid pe Dan Trachtenberg, spunand ca pana la sfarsitul acestei veri se va gasi un nou regizor.

Nu e clar de ce filmul Uncharted a pierdut atat de multi regizori intr-un timp atat de scurt, dar cu siguranta nu e bine pentru acel lungmetraj. Cu toate acestea, stirea indica faptul ca Sony lucreaza deja pentru a inlocui regizorul si ca intalnirile privind o potentiala inlocuire a lui Dan Trachtenberg sunt deja in curs de desfasurare.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce pret mic crede Elon Musk ca ar putea construi o masina electrica Tesla

Se pare ca planul e ca pana la sfarsitul verii sa fie gasit un nou regizor pentru Uncharted, productia fiind preconizata sa inceapa in 2020. Acest lucru va intarzia fara indoiala lansarea filmului companiei Sony, pentru ca acum cateva luni se spunea ca acesta se va lansa in cinematografe in 2020, dar acum nu mai pare posibil, din cauza lipsei unui regizor.

CITESTE SI:  WatchOS 2 a sosit in sfarsit

Intre timp, actorul Tom Holland – care joaca rolul lui Nathan Drake – inca e atasat de filmul Uncharted, se spune. Deci compania Sony nu intampina dificultati cu actorii, cel putin deocamdata.

Sursa imagine: Flickr.com