fbpx

De ce Facebook s-ar putea sa anuleze evenimentul F8

De ce Facebook s-ar putea sa anuleze evenimentul F8

Compania Facebook din Statele Unite – care administreaza reteaua sociala cu acelasi nume – organizeaza in fiecare an evenimentul sau propriu care se numeste F8. La acel eveniment, de obicei se reunesc dezvoltatorii internationali ai acelei companii.

Cu toate acestea, conferinta F8 din acest an ar putea fi anulata de compania Facebook. Si nu putem zice ca nu exista motive pentru care s-a decis sa se anuleze conferinta F8.

Se pare ca in acest an o multime de evenimente majore ar putea fi in pericol din cauza coronavirusului Wuhan. De exemplu, compania Sony din Japonia a decis sa nu mai participe la PAX East, MWC 2020 a fost anulat si, mai recent, un oficial de la Jocurile Olimpice a indicat ca exista sanse ca Jocurile Olimpice din Tokio sa fie anulate daca coronavirusul Wuhan nu se amelioreaza.

CITESTE SI:  De ce Papua Noua Guinee interzice Facebook pentru o luna

Acum, pare ca avem urmatoarea victima a coronavirusului Wuhan. Facebook a anuntat ca isi va anula conferinta F8 din cauza pericolului reprezentat de coronavirusului Wuhan. La fel ca majoritatea companiilor de tehnologie, Facebook gazduieste o conferinta anuala in care anunta noi produse, servicii si in care ofera informatii despre planurile sale.

CITESTE SI:  Noi date. Cat supravietuieste coronavirusul Wuhan pe suprafete

Potrivit lui Konstantinos Papamiltiadis de la Facebook: “Am explorat alte modalitati de a pastra partea in-person a F8, dar este important pentru noi sa gazduim un eveniment incluziv si nu a parut cinstit sa avem conferinta F8 fara sa fie prezenti dezvoltatorii nostri internationali”.

CITESTE SI:  Atat de rezistent e Ceramic Shield de pe iPhone 12, noul smartphone Apple

Facebook va gazdui in schimb o serie de evenimente locale cu continut transmis in direct. Acestea fiind spuse, anularea conferintei F8 a companiei Facebook din cauza coronavirusului Wuhan pune acum in discutie soarta altor evenimente ale altor companii tehnologice. Atat Google cat si Apple au evenimente stabilite pentru mijlocul anului, conform traditiei, asa ca nu este clar daca acestea vor continua.