De ce Facebook nu mai e cel mai bun loc in care poti lucra

De ce Facebook nu mai este cel mai bun loc in care poti lucra

Dupa un an tumultos, compania Facebook si-a pierdut pozitia de angajator de primul loc, conform listei “Best Places to Work” pentru 2019 a celor de la Glassdoor. Dupa ce a ajuns pe primul loc anul trecut, reteaua sociala a ajuns acum pe locul 7.

Gigantul in social media Facebook a avut un an cu provocari si se pare ca asa va fi si in viitorul apropiat. Aceste provocari par sa fi avut un impact asupra evaluarii retelei sociale ca fiind una dintre cele mai bune companii la care poti lucra.

Lista “Best Places to Work” a celor de la Glassdoor pentru 2019 nu mai are Facebook pe primul loc, pozitie pe care compania a obtinut-o anul trecut. Scorul companiei de social media a scazut de la 4,6 la 4,5 dintr-un total de 5, iar acum este pe locul 7 in lista “Best Places to Work”.

CITESTE SI:  Smartwatch-ul tau Android Wear poate acum traduce intregi conversatii

Zoom Video Communications a furat acum locul intai al Facebook in sectorul de tehnologie in clasamentul “Best Places to Work”. Facebook s-a confruntat recent cu multe critici recent din cauza gestionarii defectuoase a datelor de utilizatori si din cauza eforturilor prea mici de reducere a dezinformarii pe platforma.

Glassdoor pare sa indice ca si angajatii Facebook au rezerve fata de practicile companiei. Clasamentul “Best Places to Work” se bazeaza pe 8 factori majori, printre care se numara compensatiile si beneficiile, managementul superior si echilibrul dintre munca si viata personala.

CITESTE SI:  Samsung spune cand va fi dezvaluit smartphone-ul pliabil al sau

Evaluarea satisfactiei angajatilor retelei sociale a scazut de la 4,6 in trimestrul 1 la 4,3 in trimestrul 4. Acesta e primul declin al scorului companiei de social media din 2015 incoace in clasamentul “Best Places to Work”.

Angajatii companiei mentioneaza pentru Glassdoor ca ar dori o structura interna mai robusta si o mai mare transparenta din partea conducerii. Facebook nu este singurul gigant in tehnologie care a pierdut locuri in lista “Best Places to Work”. Google a pierdut 3 pozitii in clasament. Cu toate acestea, Apple a urcat de pe pozitia 84 pe 71, cu un scor de 4,3 din 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *