De ce episodul final din serialul Urzeala Tronurilor nu s-a difuzat in China

De ce episodul final din serialul Urzeala Tronurilor nu s-a difuzat in China

Tencent Video din China a amanat difuzarea episodului final al serialului Urzeala Tronurilor, conform unui mesaj oficial publicat luni de serviciul de streaming online, acest lucru dezamagind fanii chinezi ai serialului binecunoscut.

Serviciul Tencent Video – care detine drepturile de difuzare online a serialului companiei HBO in China – trebuia sa difuzeze episodul final la ora 9 AM.

Finala serialului Urzeala Tronurilor a fost probabil cel mai asteptat episod din istoria TV. Asa ca va puteti da seama cat de dezamagiti au fost fanii chinezi cand au aflat ca episodul final nu a fost difuzat asa cum s-a stabilit.

CITESTE SI:  iOS 11 are un bug ciudat de Calculator

Difuzarea serialului a fost amanata de Tencent Video, probabil din cauza disputei comerciale dintre China si Statele Unite. Tencent Video detine drepturile de difuzare online pentru Urzeala Tronurilor in China.

Trebuia sa difuzeze episodul final la ora 9 AM, ora Chinei. Cu toate acestea, la o ora inainte de difuzare, un cont oficial de Weibo al Tencent Video a confirmat ca difuzarea Urzeala Tronurilor a fost amanata.

CITESTE SI:  Singapore isi va extinde serviciul de autobuze fara sofer in 2022

Tencent Video a semnat un acord cu HBO in 2014 pentru a difuza in China o parte din continului companiei HBO. “Dragi utilizatori, va informam cu regret ca al saselea episod al celui de-al 8-lea sezon al serialului Urzeala Tronurilor nu va fi disponibil online la momentul intentionat din cauza problemelor legate de transferul media”, a mentionat postarea de pe Weibo, adaugand ca “va vom informa cu privire la data difuzarii”.

CITESTE SI:  Facebook renunta la planurile privind construirea propriului satelit pentru acces la internet

Nu a fost oferita nicio informatie suplimentara de la companie, insa se speculeaza ca aceasta amanare a episodului final al serialului Urzeala Tronurilor ar putea avea legatura cu disputa comerciala dintre China si Statele Unite. Abonatii serviciului din acea tara din Asia au fost bineinteles deranjati, multi cerand rambursarea banilor pe abonamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *