fbpx

De ce Elon Musk de la Tesla renunta la Twitter

De ce Elon Musk de la Tesla renunta la Twitter

Fondatorul Elon Musk al companiei Tesla din Statele Unite trece pe offline, sau cel putin asta a postat acesta pe Twitter vineri. Acest antreprenor si-a folosit in mod obisnuit contul de Twitter ca modalitate de a comunica cu clientii, dar Musk are o relatie mixta cu aceasta platforma.

Mai devreme in acest an, acesta a fost criticat de Comisia de Burse si Valori Imobiliare din SUA pentru ca fondatorul Tesla a postat in luna februarie un tweet in care spunea ca crede ca poate produce circa 500.000 de masini Tesla in 2019.

CITESTE SI:  Ce contract de 10 miliarde de dolari trebuie sa fie oferit companiei Microsoft, conform Pentagonului

La vremea acelui tweet, fondatorul avea un acord cu acea comisie sa nu posteze pe Twitter materiale care ar trebui sa fie trimise mai intai investitorilor, un acord pe care l-a creat dupa ce in 2018 a spus pe Twitter ca “Iau in considerare privatizarea companiei Tesla cu 420 de dolari pe actiune. Finantarea este asigurata”.

Faptul ca nu poate comunica orice doreste pe acea platforma este probabil motivul pentru care fondatorul Tesla doreste sa renunte la aceasta.

CITESTE SI:  Verizon recunoaste ca "stranguleaza" Netflix ca parte a unui test

Elon Musk renunta la acea retea sociala dupa ce a pus sub semnul intrebarii “beneficiul” care vine cu aceasta platforma. “Nu sunt sigur cat de bun este Twitter”, a spus fondatorul Elon Musk al Tesla pe Twitter vineri, urmat de “trec pe offline”.

Contul lui Elon Musk nu a fost dezactivat, cel putin nu imediat. “Reddit inca pare bun”, a spus acesta. Excentricul antreprenor are o istorie de jucaus pe contul sau pe acea retea sociala si este unul dintre cele mai urmarite conturi din Statele Unite.

CITESTE SI:  Compania care pare sa aiba un vaccin eficient si sigur pentru coronavirusul Wuhan

In iunie, Elon Musk a spus ca si-a sters contul de Twitter. Si si-a schimbat numele afisat pe reteaua sociala in “Daddy DotCom”. Elon Musk a fost acuzat anterior de Comisia de Burse si Valori Imobiliare din Statele Unite ca a divulgat pe acea retea sociala informatii inselatoare despre Tesla.