fbpx
De ce Elon Musk ar fi propus sa fie CEO-ul Apple

De ce Elon Musk ar fi propus sa fie CEO-ul Apple

Conform unei noi stiri bazate pe biografia lui Elon Musk, CEO-ul companiei Tesla din Statele Unite i-a propus lui Tim Cook sa fie el insusi CEO-ul companiei americane Apple. Desigur, nu fara motiv, ci printr-un acord prin care pot beneficia ambele parti.

Dupa cum unii poate au auzit, directorul general al companiei Tesla din Statele Unite a incercat la un moment dat sa vanda Tesla catre Apple. Acest lucru a fost dezvaluit in biografia directorului general al Tesla, Elon Musk.

CITESTE SI:  Ce pret are proiectorul touchscreen care are un PC Windows 10 incorporat

Conform biografiei, CEO-ul Apple, Tim Cook, nu a fost interesat de un astfel de acord si nici macar nu s-a prezentat la intrevederea cu reprezentantii Tesla.

Tim Higgins, un reporter al Wall Street Journal, a dezvaluit in cartea sa ca una dintre conditiile directorului general al Tesla pentru a vinde Tesla catre Apple era ca Elon Musk sa fie numit CEO al Apple. Conform cartii, Elon Musk i-ar fi spus lui Tim Cook: “sunt CEO”.

Iar Tim Cook ar fi inteles ca Elon Musk se referea la faptul ca e decis sa-si pastreze rolul de director general al Tesla. Tim Cook i-ar fi zis acestuia ca nu se opune ideii, asa ca directorul general al Tesla a clarificat ca intentioneaza sa fie CEO-ul Apple.

CITESTE SI:  1000 de angajati Intel lucreaza la modemul LTE pentru iPhone 7 [zvon]

Directorul general al companiei Apple, Tim Cook, a raspuns apoi cu unele cuvinte, dupa care a inchis apelul. E o poveste interesanta, desi nu e clar cat de precisa este, mai ales ca Elon Musk a postat pe Twitter ca el si Tim Cook nu au vorbit niciodata prin viu grai si prin niciun alt mod.

CITESTE SI:  VIDEO: De ce deblocarea faciala a lui OnePlus 6 e pacalita de o imagine imprimata

Conform CEO-ului companiei Tesla din Statele Unite, el a organizat o intalnire cu Tim Cook, dar ca acest lucru a fost respins. Cat despre Tim Cook, acesta a declarat intr-un interviu in 2021 ca nu a vorbit niciodata cu directorul general al Tesla, dar ca ii admira compania Tesla. Ce parere ai despre crezi? Chiar crezi ca Elon Musk era interesat de pozitia de CEO al Apple?