De ce e in stare aplicatia Alexa lansata pentru PC-urile Windows 10

De ce e in stare aplicatia Alexa lansata pentru PC-urile Windows 10

Amazon a lansat o aplicatie Alexa pentru PC-urile Windows 10. Desi asistentul virtual a fost disponibil pe anumite laptopuri Windows 10 recent, ieri softul s-a lansat pe Microsoft Store pentru toate calculatoarele cu acel sistem de operare.

Asistentul virtual Alexa este acum disponibil pentru toate PC-urile cu acel sistem de operare. Aplicatia companiei Amazon a fost deja disponibila pe anumite laptopuri Win 10, dar softul a fost lansat acum pe Microsoft Store.

CITESTE SI:  Ce pret are laptopul Lenovo Yoga C630 cu procesor Snapdragon 850

Asta inseamna ca oricine cu un PC cu acel sistem de operare poate folosi asistentul virtual al Amazon prin aplicatie. Aceasta aplicatie e gratuita pe Microsoft Store.

Chiar daca asistentul virtual poate fi instalat si folosit pe toate PC-urile cu acel sistem de operare, numai dispozitivele compatibile vor putea suporta caracteristica de trezire a Alexa prin voce.

Cei care nu au calculatoare cu aceasta caracteristica, vor trebui sa trezeasca asistentul virtual prin apasarea butonului din aplicatie sau prin folosirea unei comenzi rapide pe tastatura.

CITESTE SI:  Ce browser popular nu va mai suporta Android Jelly Bean

Alexa poate efectua o varietate de sarcini pe Windows 10, cum ar fi controlarea muzicii si a dispozitivelor inteligente din locuinte. Poate crea liste, sa verifice calendarul, sa raspunda la intrebari, sa citeasca stiri si nu numai.

Dar deocamdata nu poate reda muzica de pe Spotify sau Pandora. Alexa nu are inca niciun control specific pentru PC pentru a controla caracteristici Windows 10.

CITESTE SI:  La ce e utila coada robotica pentru oameni a cercetatorilor japonezi

Dar Amazon spune ca capabilitati specifice pentru PC vor fi adaugate la inceputul anului 2019, pe langa update-uri ale functiilor. Asta va permite asistentului virtual Alexa sa devina foarte util pentru proprietarii de calculatoare cu sistemul de operare Windows 10. Aplicatia oficiala pentru acel sistem de operare este acum disponibila pentru descarcare de pe Microsoft Store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *