fbpx

De ce Donald Trump a organizat un summit social media la Casa Alba

De ce Donald Trump a organizat un summit social media la Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, a urat bun venit la summitul de la Casa Alba anumitor utilizatori de social media, cum ar fi jurnalistilor si influencerilor. Avea ceva sa discute cu acesti utilizatori de platforme precum Facebook la acel summit.

Se intampla ca presedintele Trump din Statele Unite reclama pretinsa partinire politica in industrie, dar presedintele s-a vaicarit si de presa traditionala.

Sustinand ca a primit presa buna inainte de a castiga alegerile, Donald Trump a felicitat un grup invitat de utilizatori social media, spunand ca acestia au reusit sa raspandeasca lucruri pozitive atunci. Vorbind cu un grup, Donald Trump le-a spus invitatilor la summit ca “sunteti jurnalisti si sunteti influenceri”.

CITESTE SI:  Compania care lanseaza un smartphone cu camera de 108MP

Acesta a mai spus ca acestia ajung la public fara a fi nevoie sa treaca prin filtrul de stiri false. Spunand despre unii dintre invitati de la summitul de la Casa Alba ca sunt “extraordinari”, Donald Trump a spus la un moment dat ca: “Lucrurile pe care le credeti sunt de necrezut”.

CITESTE SI:  De ce Google nu va vinde tehnologia de recunoastere faciala, deocamdata

Evenimentul, denumit “Presidential Social Media Summit”, a fost conceput astfel incat Donald Trump sa-i poate asculta direct pe utilizatori, inclusiv pe cei care au raspuns unei cerinte a Casei Albe de a da exemple de partinire fata de politicienii conservatori.

“Dupa ce a primit mii de raspunsuri, presedintele doreste sa se implice direct cu acesti lideri digitali intr-o discutie despre puterea social media”, a declarat purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Judd Deere.

Lista invitatilor la summitul de la Casa Alba a parut dominata de utilizatorii de social media care, la fel ca presedintele american Donald Trump care foloseste des Twitter, sustin ca opiniile conservatoare sunt cenzurate pe site-uri precum Twitter, Google si Facebook.

CITESTE SI:  Poate fi Face ID inselata de un cap imprimat 3D?

Cu toate acestea, cele trei companii nu au primit invitatii. Casa Alba a refuzat sa ofere o lista de invitati pentru summit, dar cativa utilizatori social media au anuntat ca au fost invitati, inclusiv jurnalistul american James O’Keefe si gazda talk show Bill Mitchel.