fbpx

De ce Donald Trump a fost suspendat de pe Twitch

De ce Donald Trump a fost suspendat de pe Twitch

Contul de Twitch al presedintelui Donald Trump din Statele Unite a fost suspendat de acea platforma acum doua saptamani in urma, iar acum interdictia a fost eliminata. Twitch a dezvaluit acum doua saptamani de ce i-a suspendat canalul.

Twitch a ridicat interdictia temporara asupra contului presedintelui Donald Trump din Statele Unite. Platforma l-a suspendat pe presedintele american in urma cu doua saptamani pentru conduita nepotrivita prin niste comentarii controversate cu privire la migrantii mexicani.

CITESTE SI:  Adidasii Nike care se strang singuri la siret sunt din nou la vanzare

Platforma a citat un comentariu din mitingul lui Donald Trump de la Tulsa, de la sfarsitul lunii iunie, ca fiind unul dintre motivele suspendarii sale. “Hei, e ora 1 si este foarte greu, am folosit din cand in cand ‘hombre’, un ‘hombre’ care intra pe fereastra unei tinere al carei sot este plecat in calatorie cu munca, sau cam asa ceva”.

De asemenea, Twitch a pus problema unei redifuzari a unui discurs din 2015 in care Donald Trump a declarat ca candideaza pentru functia de presedinte al Statelor Unite.

CITESTE SI:  Jocul Tetris i-ar putea ajuta pe cei veniti din razboi

La acea vreme, Donald Trump se referea la migrantii mexicani ca fiind “violatori”. Indiferent daca acestia sunt sau nu violatori, unii nu sunt siguri de ce Twitch a stabilit ca o suspendare de doua saptamani ar fi adecvata in acest caz.

Un purtator de cuvant al platformei a refuzat sa ofere un comentariu pe marginea suspendarii lui Trump, dar a indrumat catre o declaratie pe care Twitch a oferit-o acum doua saptamani in urma: “Nu e permisa ura pe platforma. Conform politicilor noastre, canalul presedintelui Donald Trump a fost suspendat temporar de pe Twitch din cauza remarcilor acestuia, iar continutul cu pricina a fost eliminat”. Ce parere ai despre asta? Esti de parere ca platforma a exagerat sau nu in aceasta privinta?