fbpx

De ce Disney va lua o pauza de la filmele Star Wars dupa Episode IX

De ce Disney va lua o pauza de la filmele Star Wars dupa Episode IX

CEO-ul Disney, Bob Iger, a spus ca nu e deloc ingrijorat de faptul ca consumatorii sunt supraexpusi brandului Star Wars, dar mai spune si ca franciza de film va lua o pauza dupa lansarea Episode IX din luna decembrie a acestui an.

Viitorul film – care nu are inca un titlu – este cel de-al 9-lea in care este prezent Skywalker si se va lansa pe 20 decembrie. Este si cel de-al 3-a lungmetraj din trilogia care a inceput cu “The Force Awakens” in 2015. Dupa aceea, franciza se va concentra mai mult pe proiectele TV, spune Bob Iger de la Disney.

CITESTE SI:  Performanta in jocuri a noilor placi grafice AMD

In ultimii ani, Disney i-a bombardat pe fani cu cate un film Star Wars pe an. Pana acum s-a lansat Episode VII, Episode VIII, Rogue One, Solo. In acest an se va lansa Episode IX care va incheia actuala trilogie de lungmetraje Star Wars.

Avand in vedere cat de multi fani are franciza Star Wars, nu este surprinzator faptul ca Disney vrea sa valorifice acest lucru. Dar se pare ca compania este constienta de riscul ca, daca lanseaza prea multe filme, brandul va avea de suferit.

CITESTE SI:  Ce atuuri si pret are aplicatia VPN a Mozilla

Asa ca, potrivit CEO-ului Disney, Bob Iger, aceasta franciza va lua o pauza dupa lansarea Episode IX. Vorbind intr-un interviu acordat celor de la Bloomberg Television, Bob Iger a spus: “Nu am anuntat planuri specifice pentru filme dupa aceea. Exista lungmetraje in curs de dezvoltare, dar pe care nu le-am anuntat inca”.

CITESTE SI:  Nintendo explica de ce nu renunta inca la consola 3DS veche

Acesta adauga, “Vom lua o pauza, ceva timp, deoarece povestea lui Skywalker ajunge la sfarsit cu cel de-al 9-a film. Vor fi si alte lungmetraje Star Wars, dar dupa o pauza”.

Retineti ca acest lucru este valabil numai pentru filmele Star Wars, avand in vedere ca Disney va continua sa lanseze alte tipuri de continuturi legate de Razboiul Stelelor pentru serviciul de streaming Disney+ care se va lansa pe 12 noiembrie 2019.