fbpx

De ce Disney+ va fi o amenintare pentru Netflix

De ce Disney+ va fi o amenintare pentru Netflix

Disney lanseaza in curand noul sau serviciu de streaming si se pare ca acesta va fi o amenintare pentru Netflix. Disney+ se va lansa in acest an si s-a inceput punerea cartilor pe masa.

Compania a dezvaluit data de lansare, pretul si filmele incluse. La studiourile Buena Vista din California ale companiei, CEO-ul companiei, Bob Iger, a dezvaluit aplicatia pentru serviciul de streaming, trailere si secvente din spatele scenei cu continutul sau exclusiv care include seria TV Star Wars.

CITESTE SI:  Norvegia vrea ca toate zborurile pe distante scurte sa fie efectuate de avioane electrice pana in 2040

Avand in vedere cat de mare a devenit Disney, mai ales dupa ce a preluat compania Fox, suntem siguri ca multi asteapta lansarea Disney+, viitorul serviciu de streaming al companiei.

Vestea buna este ca, daca ai asteptat lansarea serviciului, vei fi incantat sa afli ca serviciul a fost stabilit pentru o lansare pe 12 noiembrie 2019.

Compania a afirmat anterior ca serviciul va fi lansat in acest an, dar nu a mentionat exact cand, pana acum. Cat despre pret, se pare ca compania va percepe un pret agresiv de mic, ceea ce inseamna ca va fi o amenintare pentru platforme precum Netflix.

CITESTE SI:  VIDEO: Robotii pot fi hack-uiti pentru a-i spiona si ataca pe proprietari, spun cercetatorii

Pretul pentru Disney+ va fi de 6,99 dolari pe luna, adica circa 84 de dolari pe an. Daca iei in considerare faptul ca Netflix a crescut preturile recent (ceea nu le-a picat bine clientilor), nu este greu de imaginat ca pretul serviciului Disney+ ar putea fi unul dintre factorii atractivi, pe langa calalogul urias de continut propriu, Star Wars si Marvel.

CITESTE SI:  CEO-ul Uber, Travis Kalanick, a demisionat in urma presiunii unor actionari

De asemenea, compania a indicat anterior ca va oferi un pachet cu pret redus daca abonatii il cumpara impreuna cu ESPN+ si Hulu, dar compania nu a mentionat ce pret va avea un astfel de pachet. Disney+ (amenintare pentru Netlix) va fi lansat mai intai in Statele Unite, dupa care se va lansa in cele din urma si in alte tari.