fbpx
De ce deficitul global de cipuri nu e un obstacol pentru Apple

De ce deficitul global de cipuri nu e un obstacol pentru Apple

Compania Apple din Cupertino, Statele Unite, pare sa fie neafectata de deficitul global de cipuri, in timp ce celelalte companii se confrunta cu asta. Exista un motiv pentru care deficitul global de cipuri nu e un obstacol pentru Apple.

Asa cum s-a dezvaluit in presa, lumea se confrunta cu un deficit de cipuri. Acest lucru se intampla partial din cauza pandemiei care a determinat tarile sa-si suspende activitatile si productia si sa inchida fabrici.

CITESTE SI:  De ce Google ar putea fi data in judecata de guvernul SUA

Din acest motiv, a aparut o intarziere a comenzilor pe care companiile incearca acum sa le onoreze. Cu toate acestea, se pare ca, in timp ce celelalte companii se confrunta cu deficitul de cipuri, exista o companie care pare sa fie neafectata: Apple.

Asta conform unor informatii de la Wave7 Research. Conform informatiilor, compania din Cupertino, Statele Unite e cea mai putin afectata companie in ceea ce priveste deficitul de cipuri.

CITESTE SI:  De ce Google a concediat o cercetatoare in AI

Conform lui Jeff Moore de la Wave7, motivul acestui fapt e ca Apple s-a asigurat din timp ca dispune de rezerve. “Conform surselor Wave7 Research, Apple a reusit sa-si asigure rezerve din timp, spre deosebire de alti producatori”.

Nu suntem siguri daca cei de la compania din Statele Unite au preconizat din timp ca va aparea o pandemie, sau daca Apple obisnuieste din timp sa-si faca provizii.

Luna trecuta, Tim Cook, CEO-ul companiei din Statele Unite, i-a informat pe investitori ca deficitul global de cipuri ar putea afecta capacitatea companiei de a-si vinde produsele, dar nu suntem siguri in ce masura va fi compania din Cupertino afectata.

CITESTE SI:  La ce ar folosi compania chineza Tencent datele de navigare trimise de Apple

Ce parere ai despre asta? Crezi ca produsele companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, nu vor fi afectate deloc de deficitul global de cipuri cu care se confrunta lumea?