fbpx

De ce colaborarea dintre Ubisoft si Nintendo va continua

De ce colaborarea dintre Ubisoft si Nintendo va continua

Ubisoft ne-a surprins cu doua colaborari cu Nintendo in ani consecutivi. Jocul Mario + Rabbids Kingdom Battle a fost lansat anul trecut, urmat de aducerea personajului Star Fox in jocul Starlink: Battle for Atlas.

Oricat de mult incearca Nintendo sa dezvolte si sa publice propriile jocuri, aceasta este o sarcina uriasa, motiv pentru care de obicei trebuie sa lucreze cu dezvoltatorii externi pentru a incuraja dezvoltarea mai multor jocuri pentru platforma sa.

Pana in prezent, compania japoneza Nintendo are cateva colaborari interesante, cum ar fi cu Ubisoft care a dus la jocul Mario + Rabbids Kingdom Battle. Cei carora le place colaborarea dintre Nintendo si Ubisoft vor fi incantati sa afle ca aceasta colaborare va continua.

CITESTE SI:  Cum poate detecta fracturile un instrument cu inteligenta artificiala

Vorbind in cadrul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot, a dezvaluit ca acest parteneriat cu compania japoneza va continua in viitor si ca spera ca vor putea sa-i surprinda pe gameri cu lucruri noi.

CITESTE SI:  Cand ar putea sosi Bataliile in jocul Pokemon GO

“Colaborarea este foarte puternica, pentru ca am creat multe lucruri impreuna in trecut. Brandurile Nintendo si capacitatea sa de a crea jocuri fantastice sunt lucruri pe care creatorii nostri Ubisoft le plac, iar atunci cand pot colabora cu Nintendo acestia sunt extrem de incantati de acest lucru. Asa ca da, colaborarea va continua si sper ca vom putea sa va surprindem cu noi lucruri in viitor”.

CITESTE SI:  Ce caracteristici noi va primi boxa inteligenta HomePod a Apple

Este interesant pentru ca Ubisoft a avut o pozitie putin diferita fata de consola Wii U a Nintendo acum cativa ani in urma. Compania a fost initial unul dintre cei mai mari sustinatori ai Wii U si a lansat titluri proiectate special pentru aceasta consola.

Cu toate acestea, cand vanzarea consolei si reactiile din partea gamerilor s-au dovedit a fi nu prea bune, compania Ubisoft a decis in cele din urma sa suspende lansarea mai multor jocuri.