fbpx
De ce cofondatorul WhatsApp ne indeamna sa ne stergem conturile de Facebook

De ce cofondatorul WhatsApp ne indeamna sa ne stergem conturile de Facebook

Cu aproape un an in urma, cofondatorul WhatsApp, Brian Acton, a cerut in mod public utilizatorilor sa-si stearga conturile de Facebook. Acum, cofondatorul WhatsApp indeamna acelasi lucru si critica companii ca Apple.

Compania Facebook a pierdut recent ceva din reputatie, din cauza scandalurilor de confidentialitate in care aceasta retea sociala a fost implicata.

Asa ca cofondatorul companiei WhatsApp, Brian Acton, a cerut utilizatorilor sa-si stearga conturile de Facebook. Asta conform unei stiri de BuzzFeed News care indica faptul ca cofondatorul WhatsApp a vorbit cu niste studenti la informatica de la Universitatea Stanford din Statele Unite.

CITESTE SI:  Cum e noul smart TV Redmi TV al Xiaomi si ce pret are

Potrivit cofondatorului companiei WhatsApp, Brian Acton, “Ca sa fiu foarte sincer, retelelor deschise le este dificil sa afle ceea ce este ura si ceea ce nu este ura… Apple se chinuie sa decida care aplicatie este buna si care nu este buna. Companiei Google ii e dificil sa afle care site este bun si care nu este bun. Aceste companii nu sunt pregatite sa ia aceste decizii”.

CITESTE SI:  VIDEO: Armata Statelor Unite vrea sa poata printa 3D drone la cerere

Brian Acton adauga, “Si le dam lor puterea. Asta e partea rea. Noi cumparam produsele lor. Ne-am inscris pe aceste site-uri web. Stergeti-va conturile de Facebook!”

Aceasta nu e prima data cand unii indeamna utilizatorii sa-si stearga conturile de Facebook. De asemenea, nu este prima data cand cofondatorul WhatsApp indeamna utilizatorii asa ceva si se pare ca este destul de serios in acest sens.

CITESTE SI:  Compania care produce in masa viziere pentru coronavirusul Wuhan

Bineinteles, ramane de vazut daca multi utilizatori vor urma sfatul de stergere a conturilor, avand in vedere ca Facebook este o retea sociala foarte folosita. Dar nu este nicio indoiala ca compania va trebui sa imbunatateasca confidentialitatea utilizatorilor daca doreste sa-si pastreze utilizatorii.