fbpx

De ce CEO-ul Ubisoft crede ca streaming-ul este viitorul gaming-ului

De ce CEO-ul Ubisoft crede ca streaming-ul este viitorul gaming-ului

Ideea rularii de jocuri video pe mai multe dispozitive prin streaming ar putea fi inca o utopie, dar acest lucru nu-l va opri pe CEO-ul companiei Ubisoft, Yves Guillemot, sa viseze la ceea ce ar putea exista in anii urmatori.

De ani de zile, am auzit despre companiile care lucreaza la streaming de gaming. Ideea este ca acesta elimina limitarile hardware-ului, deoarece cea mai mare parte a procesarii are loc de la distanta, ceea ce inseamna ca jucatorii vor putea sa se bucure de gaming, asa cum ar trebui sa se bucure.

CITESTE SI:  Ce raspunde Amazon la stirea ca vanzatorii terti vand produse alimentare expirate

Un bun exemplu ar fi serviciul Steam Link al Valve care permite utilizatorilor sa transmita gaming de pe calculatoarele lor pe telefoanele lor, jocuri care altfel nu ar putea fi rulate pe mobil.

Acesta este un viitor in care CEO-ul Ubisoft, Yves Guillemot crede si, in timpul unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, a declarat ca streaming-ul ar putea fi viitorul industriei de gaming.

Potrivit CEO-ului Yves Guillemot al Ubisoft, “Ceea ce visam este ca acea tehnologie sa ne permita sa transmitem jocurile noastre la toate televizoarele, telefoanele mobile si tabletele in viitor si sa putem oferi oportunitatea tuturor brandurilor noastre de a ajunge la 2,5 miliarde de jucatori in cinci ani si poate la 5 miliarde de jucatori in 10 ani. Asadar, suntem foarte incantati de aceasta noua oportunitate, iar celalalt lucru este sa putem, de asemenea, folosi servere mari pentru a crea jocuri pe care nici nu visam sa le cream inainte”.

CITESTE SI:  Cum sunt noile birouri de tip capsula din Japonia
CITESTE SI:  Ce schimbare controversata anuleaza Google cu Chrome 70

Ubisoft nu este singura companie care are aceasta convingere legata de streaming-ul de gaming deoarece, asa cum am spus, exista multe companii care lucreaza la aceasta tehnologie de streaming de gaming. Nu cu mult timp in urma, Capcom a anuntat ca Resident Evil 7 va fi rulat pe Nintendo Switch prin streaming si, mai recent, exista zvonuri conform carora Google ar putea lucra la propriul serviciu de streaming de gaming.