fbpx

De ce Carl Pei ar fi demisionat de la OnePlus

De ce Carl Pei ar fi demisionat de la OnePlus

Oamenii nu au mai putut sustine ca OnePlus este un startup de smartphone-uri inferior de cand au fost dezvaluite legaturile sale cu Oppo, Vivo si BBK, dar e inca dificil de exagerat impactul lui Carl Pei, emblema companiei si persoana despre care acum cateva zile s-a confirmat ca a demisionat de la compania chineza.

Ca marketer si creator de branduri, el a folosit o combinatie de promisiuni indraznete, discutii si campanii de marketing neconventionale pentru a-i transforma pe pasionatii de smartphone-uri – care doresc smartphone-uri ieftine si de calitate – intr-o comunitate de fani OnePlus.

CITESTE SI:  Cu ce vine nou pentru securitate noua aplicatie Zoom

Intr-o postare, Carl Pei sustine ca e nerabdator sa aiba timp liber pentru a-l petrece cu familia. Se zvoneste ca Carl Pei a avut o discutie cu cofondatorul si CEO-ul OnePlus si/sau ca Carl Pei a decis sa paraseasca OnePlus pentru a-si forma propria sa afacere, dar mesajul sau nu pare a fi mesajul cuiva care e demisionat pentru un nou loc de munca.

CITESTE SI:  Cat a investit Intel in primul sau cip AI pentru centre de calcul mari

Android Central si Android Police sustin ca acesta a demisionat deja din companie de 6 zile, iar compania OnePlus din China nu putea justifica de ce Carl Pei a demisionat si unde va merge.

Poate ca compania chineza nu a dorit sa afecteze lansarea noului smartphone OnePlus 8T. Pei, intre timp, a condus dezvoltarea smartphone-ului recent mai ieftin – Nord.

CITESTE SI:  Un muzeu cambodgian ii va da afara pe vizitatorii care joaca Pokemon GO

“Dupa 7 ani la OnePlus, am decis sa demisionez. Am petrecut o cantitate extraordinara de timp online, construind produse si comunitati. Observand ca notiunile din mintea cuiva pot fi transformate in realitate si sa aiba un impact asupra vietii oamenilor, am devenit incantat si mi-am dat seama ca aceasta e calea pentru mine”, se arata in o parte din mesajul lui Carl Pei care a demisionat de la companie.