fbpx
De ce Armata SUA lanseaza pentru soldati carti audio

De ce Armata SUA lanseaza pentru soldati carti audio

Armata SUA are de gand sa foloseasca carti audio pentru soldatii sai, ceea ce, surprinzator, nu a fost niciodata o optiune inainte. In ultimele saptamani, CADD a lansat pentru prima data doua carti audio.

Acesta poate fi numit un experiment pentru a vedea daca audiobook-urile sunt un mediu eficient pentru a raspandi informatii soldatilor americani.

Acest experiment e parte dintr-un efort mai larg de a moderniza si imbunatati modul in care armata SUA isi instruieste soldatii.

CITESTE SI:  Tara in care AI a controlat in premiera un avion militar

Armata SUA ar dori in mod evident ca soldatii sai sa citeasca toate manualele de instruire pe care le ofera lor. Cu toate acestea, acum armata si-a dat seama ca exista o modalitate mai buna de a transmite acele informatii militarilor americani, si anume prin utilizarea cartilor audio.

Aceastea sunt in general foarte folosite din motive bune. De exemplu, te poti ocupa de altceva in timp ce asculti o carte audio. Armata SUA a lansat primele versiuni cu sunet ale manualelor de instruire.

CITESTE SI:  Cum a fost arestat cineva pe nedrept cu recunoasterea faciala, in Detroit

Este surprinzator ca pana acum armata SUA nu a avut asa ceva. Au fost lansate pentru prima data versiuni cu sunet pentru doua manuale de instruire.

Se realizeaza acest experiment pentru a vedea daca cartile audio vor fi eficiente in a transmite aceleasi informatii soldatilor SUA. Ideea de a gasi noi modalitati de a furniza informatii soldatilor a venit acum un an de zile.

CITESTE SI:  Cat de sumbra e situatia in China pentru iPhone-urile Apple

Cele doua manuale sunt acum disponibile in format sunet. De asemenea, chiar pot fi ascultate pe site-ul CADD. Oamenii pot oricand primi si versiunile text, daca doresc acest lucru.

In acele carti audio se explica modul in care Armata SUA opereaza pe teren si procesul de instruire pentru soldati. Poate ca nu sunt interesante pentru publicul general, dar sunt esentiale pentru militari.