fbpx
De ce Apple inlatura casti si boxe terte din magazinele sale

De ce Apple inlatura casti si boxe terte din magazinele sale

O noua stire releva faptul ca compania Apple din Statele Unite inlatura din magazinele sale unele produse de la companiile terte, in principal casti si boxe. Unii au trecut la speculatii cu privire la aceasta decizie a companiei americane pentru magazinele sale.

Conform unor zvonuri, compania din Statele Unite lucreaza la o pereche de casti over-ear care se numeste AirPods Studio. Se crede ca noile casti vor fi anuntate la evenimentul companiei Apple pentru iPhone, eveniment care s-ar putea sa aiba loc saptamana viitoare.

CITESTE SI:  Ce zice Microsoft despre scoaterea stickurilor USB cu Safely Remove din PC-urile Windows 10

Intre timp, compania din Statele Unite pare sa organizeze lansarea. Conform unei stiri de Bloomberg, se pare ca magazinele Apple nu mai vand o parte dintre castile si boxele terte, de la companii precum Logitech, Sonos si Bose.

Din informatiile aparute, compania din SUA nu are nicio divergenta cu aceste companii, asa ca inlaturarea castilor si boxelor acelor companii din magazinele companiei din Cupertino nu pare sa fie din cauza unor relatii deteriorate.

CITESTE SI:  De ce Jack Dorsey de la Twitter doneaza 5 milioane de dolari

In schimb, s-a speculat ca compania din Statele Unite inlatura din magazinele sale produse de la terti pentru a concentra atentia asupra castilor AirPods Studio.

Au circulat zvonuri conform carora Apple ar putea chiar sa dezvaluie oficial un HomePod mini, dar acest lucru nu e inca o certitudine. Compania din Statele Unite are un istoric cand vine vorba despre produsele companiilor rivale.

In 2014, compania americana Apple a inlaturat produsele Fitbit din magazinele sale inainte de lansarea smartwatch-ului Apple Watch, asa ca noile inlaturari de produse terte (casti si boxe) din magazinele sale nu sunt chiar o surpriza.

CITESTE SI:  Magazinul de aplicatii al BlackBerry se va inchide in decembrie 2019

Apple nu a anuntat oficial cand va avea loc urmatorul sau eveniment. Dar daca acel eveniment al companiei va avea loc saptamana viitoare, unele publicatii de tehnologie din lume se pot astepta la invitatii la acel eveniment.