fbpx

De ce Apple e data in judecata din cauza lui Apple Watch

De ce Apple e data in judecata din cauza lui Apple Watch

Ideea de a pune o baterie litiu-ion in buzunarele noastre prin intermediul smartphone-urilor nu pare una foarte buna. Dar punerea unei astfel de baterii pe incheietura pare o idee si mai rea, dar acest lucru este necesar daca vrem sa purtam smartwatch-uri Apple Watch si nu numai.

Din fericire, pana in prezent nu am auzit despre smartwatch-uri care au explodat, dar unele s-au apropiat de asta. Recent, o locuitoare din New Jersey, Statele Unite, pe nume Gina Priano-Keyer, a dat in judecata Apple din cauza unor presupuse practici inselatoare si pentru incalcarea garantiei.

CITESTE SI:  Ce autonomie incredibila are masina electrica Dyson

Femeia din Statele Unite afirma ca smartwatch-urile Apple Watch, pana la Series 4, sunt predispuse la un defect care poate determina umflarea bateriei litiu-ion din interior, acest lucru cauzand craparea, spargerea si desprinderea ecranului lui Apple Watch.

Aceasta mai sustine ca compania stia de aceasta problema, dar a continuat sa vanda smartwatch-urile cu bateriile defecte. Femeia care da in judecata compania a descoperit prima data problema in timpul incarcarii, dar dupa ce s-a dus la Apple Store pentru o reparatie, i s-a refuzat reparatia gratuita in garantie.

CITESTE SI:  De la ce alta companie angajeaza Facebook un dezvoltator de top de cipuri, se pare

In schimb, acestei femei i s-a cerut sa plateasca 229 de dolari pentru o reparatie a smartwatch-ului Apple Watch in afara garantiei. Aceasta femeie care da in judecata compania nu este singura persoana care se confrunta cu aceasta problema, deoarece aceasta a invocat zeci de experiente similare de la alti utilizatori de smartwatch-uri.

CITESTE SI:  VIDEO: Face ID de pe iPhone X a fost pacalita de o masca

Am auzit despre unele probleme ale Apple Watch in trecut, cum ar fi faptul ca provoaca iritatii pe piele atunci cand este purtat. De asemenea, altcineva a spus ca smartwatch-ul i-a ars incheietura, dar acesta pare a fi singurul incident de acest tip relatat pana in prezent. Ramane de vazut daca Priano-Keyer va avea succes in darea sa in judecata impotriva companiei din Cupertino.