De ce Apple creeaza continut original, potrivit CEO-ului Tim Cook

De ce Apple creeaza continut original, potrivit CEO-ului Tim Cook

CEO-ul companiei Apple, Tim Cook, a explicat de ce compania creeaza continut original. Compania de iPhone-uri a observat ca dispozitivele Apple TV si venitul sau au crescut foarte mult in ultimul trimestru.

Pana acum, nu mai este un secret faptul ca compania doreste sa-si imbogateasca propriul catalog cu continut TV original. Compania a inceput sa curteze diversi regizori si actori si sa cumpere continut existent.

Apple nu a fost niciodata o companie care-si justifica actiunile in fata publicului, dar CEO-ul companiei, Tim Cook, a oferit recent un motiv pentru care produce seriale originale.

CITESTE SI:  Instagram Stories are acum mai multi utilizatori zilnici activi decat Snapchat

CEO-ul Tim Cook a explicat ca compania pune foarte mult accent pe seriale originale. Acest CEO Tim Cook a spus: “Anularea abonamentului TV, in viziunea noastra, va accelera lucrurile intr-un ritm mai rapid decat se crede”.

Practic, pare ca compania si-a dat seama ca streaming-ul se afla pe punctul de a se dezvantui intr-un mare fel si ca continutul original este o buna modalitate de a atrage oameni pentru platforma.

Netflix a avut foarte mult succes cu serialele sale originale, cum ar fi Orange is the New Black, House of Cards, Stranger Things si cu continutul TV pe care l-a realizat impreuna cu Marvel.

CITESTE SI:  Samsung ar putea lansa smartphone-uri Galaxy Note Fan Edition si pe alte piete in curand

CEO-ul Tim Cook a adaugat, “Am angajat doi directori de televiziune foarte respectati anul trecut si ii avem de vreo cateva luni. Lucreaza la un proiect in privinta caruia nu suntem cu adevarat pregatiti sa-i impartasim detaliile, dar nu puteam fi mai entuziasmat cu privire la ce se intampla”.

Multi sunt curiosi in privinta modului in care compania Apple a lui Tim Cook intentioneaza sa-si lanseze noul continut original. Va fi parte din abonamentul Apple Music? Va fi lansat pe Apple TV?

CITESTE SI:  VIDEO: Bandai lanseaza aplicatia My Tamagotchi Forever pentru iOS si Android

Acest lucru ramane de vazut, dar un zvon din luna iunie indica faptul ca compania Apple a CEO-ului Tim Cook ar putea planifica un fel de pachet care va acoperi continutul TV, muzica si revistele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *