fbpx

De ce Apple ar putea anunta retragerea aplicatiei iTunes, la WWDC 2019

De ce Apple ar putea anunta retragerea aplicatiei iTunes, la WWDC 2019

Conferinta de dezvoltatori WWDC 2019 a Apple incepe luni, iar aceasta va marca apropierea de un viitor in care iPhone-ul nu mai este elementul central al produselor si serviciilor companiei din Cupertino.

CEO-ul companiei, Tim Cook, si alti lideri vor fi prezenti la WWDC 2019 in San Jose, California, pentru a dezvalui update-uri ale sistemelor de operare ale Apple si noi aplicatii. La WWDC 2019, compania ar putea anunta retragerea aplicatiei iTunes.

iTunes a devenit sinonima cu Apple. Aplicatia a fost folosita pentru tot felul de lucruri, cum ar fi cumpararea de muzica, clipuri video, carti, sincronizarea cu dispozitivele iOS si nu numai.

CITESTE SI:  Cum e noul design Facebook pe care vei fi obligat sa-l folosesti

De-a lungul timpului, aplicatia iTunes a fost incarcata din ce in ce mai mult cu caracteristici suplimentare, asa ca nu este o surpriza sa aflam ca Apple ar putea planifica sa retraga aplicatia iTunes la WWDC 2019.

Asta conform unei stiri de Bloomberg care sustine ca, la evenimentul WWDC 2019, Apple ar putea anunta retragerea aplicatiei iTunes. Aceasta nu e prima data cand se aude despre retragere.

CITESTE SI:  Ce compensatii a primit o femeie dupa ce a primit peste 300 de robo-apeluri

Chiar acum cateva zile publicatia 9to5Mac a dezvaluit capturi de ecran care au indicat ca Apple ar putea lansa aplicatii separate si independente pentru muzica si continut TV.

Motivul acestui fapt, dupa cum am spus, e ca serviciul iTunes a devenit prea incarcat si ingreunat de toate caracteristicile pe care le-a adunat de-a lungul anilor.

Acest lucru a dus la o experienta nu foarte buna pentru cei care doreau doar sa asculte muzica sau doar sa urmareasca clipuri video, mai ales ca exista alternative mult mai bune.

CITESTE SI:  Ce autonomie are vehiculul personal Segway S-Pod

Acestea fiind spuse, probabil unii inca ar prefera sa foloseasca iTunes in continuare, unde totul este gazduit sub acelasi acoperis. In orice caz, ar trebui sa avem mai multe detalii de la Apple saptamana viitoare la WWDC 2019, asa ca reveniti aici pentru mai multe informatii.