De ce Apple ar putea achizitiona o companie media majora

Apple ar putea achizitiona o companie media majora

Speculatiile despre planul pentru continut original al companiei Apple continua si in aceasta saptamana. Dupa o stire de ceva vreme care indica faptul ca ar putea percepe un pret de abonament mai redus decat cel al Netflix, Tim Goodman spune acum ca gigantul trebuie sa achizitioneze o companie media daca vrea sa reuseasca.

Asadar, stim ca Apple a fost destul de ocupata sa cumpere continut nou pentru platforma sa de streaming video. Acest lucru a fost deja confirmat, dar multi se intreaba cum intentioneaza Apple sa-l distribuie.

Il va distribui compania singura, sau va forma un parteneriat cu o alta companie pentru a-l distribui? Potrivit speculatiilor lui Tim Goodman de la The Hollywood Reporter, acesta crede ca Apple ar putea planifica o achizitie majora a unei companii media.

CITESTE SI:  Marginile lui Samsung Galaxy S9 s-ar putea sa nu fie la fel de subtiri pe cat ne asteptam

Desi aceasta este doar o speculatie din partea lui Tim Goodman, nu este una care iese complet din discutie. La urma urmei, Apple este cunoscuta ca fiind o companie tehnologica si nu una de divertisment, asa ca achizitionarea unei companii media i-ar aduce cadrul si conexiunile de care ar avea nevoie pentru a reusi.

In plus, Apple va oferi o gramada de alte seriale pentru a oferi acces utilizatorilor din prima. Tim Goodman spune, “Apple nu crede ca cei din baza sa de clienti loiali vor plati in jur de 9,99 de dolari pe luna pentru 12 creatii video care s-ar putea sa nu fie prea grozave si, daca vrei sa fii foarte optimist, chiar daca toate sunt exceptionale. Apple nu poate crede ca oamenii vor plati atat, nu-i asa?”

CITESTE SI:  Turistii din India ar putea primi cartele SIM gratuite

Nu este clar care companie media ar putea fi in vizorul gigantului, dar tratati aceste informatii cu precautie pentru moment, deoarece nici una dintre ele nu poate fi confirmata. Cu toate acestea, asa cum am spus, Tim Goodman are un punct de vedere bun, asa ca speculatia s-ar putea adeveri, dar credem ca numai timpul va putea spune. Poate vom afla mai tarziu cum stau lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *