fbpx

De ce Apple ar fi reluat productia lui iPhone X lansat in 2017

De ce Apple ar fi reluat productia lui iPhone X lansat in 2017

Se pare ca Apple a reluat productia smartphone-ului iPhone X lansat anul trecut, potrivit unei stiri de Wall Street Journal. Miscarea se datoreaza posibil unui acord cu compania Samsung de a cumpara de la gigantul sud-coreean un anumit numar de displayuri OLED.

Avand in vedere ca smartphone-urile Apple lansate in acest an nu s-au vandut suficient de bine, compania din Cupertino ar fi reluat productia lui iPhone X lansat anul trecut care are componente mai ieftine si care se fabrica mai ieftin.

CITESTE SI:  Smartphone-ul Android Go Samsung Galaxy J4 Core e oficial - specificatii

Recent, au circulat destul de multe stiri conform carora noile smartphone-uri ale Apple nu se vand la fel de bine pe cat si-ar fi dorit compania. O noua stire sustine ca Apple a reluat productia lui iPhone X de anul trecut din cauza vanzarilor reduse ale smartphone-urilor Xs si Xs Max din acest an.

Wall Street Journal informeaza ca vanzarile smartphone-urilor Xs si Xs Max, lansate acum cateva luni in urma, sunt sub asteptarile companiei din Cupertino si ca compania a reluat productia lui iPhone X lansat anul trecut.

CITESTE SI:  Cand crede ARM ca cipurile sale le vor depasi pe cele Intel ca performanta

Se pare ca Apple a procedat astfel din cauza unui acord cu Samsung pentru achizitionarea unui anumit numar de displayuri OLED. Avand in vedere ca noile smartphone-uri din acest an nu s-au vandut in numarul necesar pentru a respecta acel prag stabilit in acordul cu Samsung, Apple a reluat productia lui iPhone X pentru a folosi displayurile OLED ramase. Merita sa mentionam ca Apple a incetat sa mai vanda X atunci cand Xs a fost lansat mai devreme in acest an.

CITESTE SI:  BMW: Cheile de masini ar putea fi inlocuite de aplicatii mobile

Decizia de a relua productia smartphone-ului iPhone X se bazeaza pe procesul de fabricatie mai ieftin pentru modelul de anul trecut. Apple a reluat si in trecut productia unor modele vechi, chiar si cand cele mai noi modele se vindeau bine, asa ca aceasta miscare nu este ceva neobisnuit pentru companie. Compania din Cupertino nu a confirmat sau infirmat stirea despre reluarea productiei smartphone-ului iPhone X. Ramane de vazut ce se va intampla.