fbpx

De ce aplicatiile oficiale Twitter pentru Android TV, Xbox si Roku au fost abandonate

De ce aplicatiile oficiale Twitter pentru Android TV, Xbox si Roku au fost abandonate

Ceva amuzant: Twitter are o aplicatie pentru Android TV. Sau cel putin avea o aplicatie pentru Android TV. Debutand alaturi de omoloagele de pe alte platforme, aceasta aplicatie a companiei a fost disponibila de cativa ani, iar acum compania a anuntat ca va fi abandonata.

Compania a incercat sa puna un soft pe aproape toate platformele in ultimii ani, dar compania si-a consolidat recent gama de softuri oficiale pentru a suporta doar acele platforme pe care vede multa implicare pentru aplicatiile sale.

CITESTE SI:  Incarcarea rapida a lui Samsung Galaxy S8/S8+ nu functioneaza cand ecranul este pornit

Asa ca compania a decis sa abandoneze softurile oficiale pentru Android TV, Xbox si Roku. Twitter si-a lansat aplicatia pentru Android TV la sfarsitul anului 2016. Softul a permis utilizatorilor sa vizioneze stream-uri live pe reteaua de microblogging, lucru in care a investit foarte mult in ultimii ani.

A avut logica sa puna aplicatia pe Android TV, o platforma care propulseaza multe smart TV-uri si dispozitive de streaming. Softurile pentru Xbox si Roku au oferit o functionalitate similara, dar se pare ca nu au avut la fel de mult succes pe cat si-a imaginat Twitter.

CITESTE SI:  Cu ce sportiv eSports a semnat Nike un acord de sponsorizare

De asemenea, compania a efectuat alte modificari legate de softuri, cum ar fi eliminarea unor caracteristici API ale unor terti, ceea ce va duce la reducerea functionalitatii pentru softurile Twitter terte.

Mai mult, a inlocuit softul sau pentru Windows 10 cu softul web Twitter Lite si chiar si-a abandonat softul pentru Mac in luna februarie a acestui an.

CITESTE SI:  A fost cultivata prima floare de la bordul Statiei Spatiale Internationale

Curatarea continua cu compania anuntand ca aplicatiile sale oficiale pentru Android TV, Xbox si Roku nu vor mai fi disponibile si vor fi abandonate. Utilizatorii care doresc experienta completa a Twitter au fost invitati sa viziteze Twitter.com de pe dispozitivele lor mobile sau de pe PC-uri.