fbpx

De ce aplicatia web Messages ar putea fi mutata la Google.com

De ce aplicatia web Messages ar putea fi mutata la Google.com

Google va muta in curand aplicatia sa web Messages de la Android.com la Google.com, conform unei schimbari in sistemul de operare Chrome OS.

Aplicatia web Messages – care iti permite sa-ti gestionezi mesajele SMS si MMS de pe telefonul tau pe un alt dispozitiv – a existat de mult timp la adresa “messages.android.com”.

In ziua de azi, dispozitivele noastre devin din ce in ce mai conectate si mai sincronizate. De exemplu, cu aplicatia web Messages nu numai ca poti verifica mesajele pe telefon, dar le poti verifica si pe Android.com.

CITESTE SI:  OPPO F1 a fost lansat oficial

Cu toate acestea, se pare ca aplicatia web Messages va migra la Google.com. Asta conform unei schimbari reperate in sistemul de operare Chrome OS care mentioneaza ca compania va muta interfata web la Google.com.

Conform 9to5Google, aceasta ar putea modalitatea companiei de a incerca sa rebranduiasca sistemul sau de operare pentru smartphone-uri. Acest lucru e indicat de mai multe cazuri in care Google a parut sa evite termenul “Android”.

CITESTE SI:  Smartphone-ul care s-a vandut cel mai bine in prima jumatate a anului

Acesta ar putea fi planul companiei de a trece la un brand diferit, probabil unul mai universal care va acoperi atat Chrome OS, cat si Android.

Au circulat zvonuri conform carora Google ar putea lucra la un nou sistem de operare pe nume Fuchsia. Unii au speculat ca acest sistem de operare ar putea uni Chrome OS si Android.

CITESTE SI:  Noi dispozitive Google Glass s-au lansat, dar nu sunt pentru tine

Avand in vedere ca Chrome OS deja are anumite caracteristici mobile si abilitatea de a descarca si folosi aplicatii Android, poate ca o platforma mai unificata nu e o idee prea rea.

Acestea fiind spuse, mutarea aplicatiei web Messages de la Google.com nu a avut loc inca din cee ce stim. De asemenea, in afara de schimbarea adresei URL, nu pare sa fie afectata functionalitatea generala a acestei caracteristici web Messages.