fbpx

De ce aplicatia Spotify nu a mai putut fi folosita pe iPhone

De ce aplicatia Spotify nu a mai putut fi folosita pe iPhone

Unele aplicatii, printre care se numara Spotify, TikTok, Tinder si Pinterest, nu au mai putut fi folosite pe iPhone timp de ceva vreme, cateva ore. Problema cu acele aplicatii a fost intre timp rezolvata si s-a dezvaluit care a fost motivul pentru care acestea nu au mai putut fi folosite pe iPhone.

Daca ai descoperit recent ca nu mai poti asculta muzica de pe Spotify, atunci trebuie sa fii instiintat ca a aparut o eroare, pentru utilizatorii de iPhone-uri.

CITESTE SI:  iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor veni cu rezolutii mai mari, potrivit unui site chinezesc

Platforma Spotify pentru iPhone nu a mai putut fi folosita. Aceasta platforma a dezvaluit pe pagina sa de Twitter ca e constienta de asta, iar site-ul Down Detector arata erori serioase.

Cu toate acestea, mai tarziu, o pagina pentru dezvoltatori a companiei Facebook din Statele Unite a informat ca problema a fost rezolvata. Dar desi aplicatia nu a mai putut fi folosita pe iPhone si iPad, variantele pentru desktop si pentru Android au ramas neafectate.

CITESTE SI:  Cum iti afecteaza dependenta de smartphone corpul. Simptomele fiziologice

Dar nu e vorba numai despre Spotify. Si TikTok, Tinder, Pinterest si o serie de alte aplicatii au intampinat aceeasi problema tehnica. Care este legatura comuna dintre aceste aplicatii?

Unii speculeaza ca a fost o problema cu SDK-ul iOS al Facebook. Deoarece Spotify, TikTok, Pinterest si Tinder ofera autentificare prin Facebook, orice eroare cu SDK-ul poate afecta acele aplicatii.

Acest lucru e adevarat chiar si daca nu folosesti Facebook pentru a te autentifica. Aceeasi problema a determinat Spotify si o serie de alte softuri sa nu mai poata fi folosite in urma cu aproape doua luni.

CITESTE SI:  Motivul posibil pentru care Facebook vrea sa unifice Instagram, WhatsApp si Messenger

Dar, dupa cum s-a mentionat, problema de acum a fost intre timp rezolvata, iar aplicatiile pot fi folosite din nou pe iPhone. Ce parere ai despre asta? Crezi ca faptul ca Spotify nu a mai putut fi folosita pe iPhone poate fi pus pe seama neglijentei companiei Facebook?