fbpx

De ce anume este capabil HarmonyOS, sistemul de operare al Huawei

De ce anume este capabil HarmonyOS, sistemul de operare al Huawei

HarmonyOS este un sistem de operare care este o alternativa la Android. Acesta este dezvoltat de compania Huawei din China. Recent, compania din China a dezvaluit de ce anume este capabil HarmonyOS.

Compania Huawei din China a confirmat anterior ca isi dezvolta propria alternativa la platforma Android. Este vorba despre HarmonyOS.

Cu toate acestea, compania mentioneaza ca acesta nu e doar un alt sistem de operare pentru smartphone-uri, ci si o platforma pentru orice dispozitive inteligente, inclusiv dispozitivele smart home.

CITESTE SI:  Cum e sistemul similar Walkie-Talkie al Oppo pentru smartphone-uri

LA MWC Shanghai 2021, compania Huawei din China a dezvaluit cateva produse smart home care sunt propulsate de HarmonyOS. In acest moment, acesta este mai degraba un concept si prezinta un viitor in care dispozitivele inteligente cu aceasta platforma vor putea functiona unele cu celelalte fara nicio problema.

De exemplu, atunci cand utilizatorii ajung la domiciliu de la birou, ei pot utiliza activarea vocala cu un asistent virtual pentru a activa modul “Back Home”.

CITESTE SI:  LG G Flex 2 cu procesor Snapdragon 810 ajunge la CES

Acest mod va activa automat lucruri precum purificatorul de aer, luminile vor adopta un ton mai cald, iar jaluzelele vor fi inchise. De asemenea, Huawei isi imagineaza faptul ca utilizatorii isi vor putea folosi smartphone-urile HarmonyOS cu aceste dispozitive smart home, pentru ca electrocasnicele sa-si ajusteze setarile in consecinta.

CITESTE SI:  LG conteaza pe LG V20 pentru a-si creste veniturile

Desigur, aceste lucruri vor necesita ca utilizatorii sa aiba smartphone-uri si electrocasnice propulsate de acel sistem de operare al companiei Huawei din China. Cu siguranta o platforma unificata va fi mai convenabila pentru utilizatori.

Astfel, acestia nu vor fi nevoiti sa vaneze produse compatibile. Ce parere ai despre sistemul de operare HarmonyOS – pentru smartphone-uri si nu numai – al companiei chineze Huawei?