De ce analistii nu sunt impresionati de noile iPhone-uri din acest an ale Apple

De ce analistii nu sunt impresionati de noile iPhone-uri din acest an ale Apple

Analistii de la Mizuho Securities au avut ceva de zis despre noile iPhone-uri ale Apple din acest an. Acesti analisti au dezvaluit de ce probabil nu vor fi impresionati de acestea.

Apple va lansa noi iPhone-uri mai tarziu in acest an si, pana acum pe baza a ceea ce se stie, principala schimbare pe care compania din Cupertino o va realiza va fi la camere.

Asta pentru ca se asteapta ca noile iPhone-uri ale Apple din acest an vor avea o camera tripla (cu trei obiectivi). Cu toate acestea, cam asta va fi tot, se pare.

CITESTE SI:  De ce Audi va lucra cu Huawei la masini autonome

Potrivit analistilor de la Mizuho Securities, smartphone-urile Apple din acest an ar putea fi oarecum plictisitoare si nu foarte impresionante, deoarece le vor lipsi factorii de noutate.

E adevarat, noile iPhone-uri vor fi mai puternice decat predecesoarele datorita cipului A13. Probabil vor fi mai bune si la capturarea fotografiilor.

Dar, in afara de lucrurile astea, nu au aparut informatii despre caracteristici uimitoare care sa-i impresioneze pe analisti. Se asteapta ca Apple va ramane la configuratiile actuale.

CITESTE SI:  Samsung confirma ca precomenzile pentru Galaxy S8 le-au depasit pe cele ale lui Galaxy S7

Doua modele vor continua sa foloseasca ecran OLED, iar un model de iPhone va integra un ecran LCD mai depasit. Nu numai ca Apple s-ar putea sa nu integreze in smartphone-urile sale noi caracteristici impresionante, pentru ca exista dovezi ca anumite caracteristici vor fi inlaturate, cum ar fi 3D Touch.

Conform analistilor, “Dupa cum am mentionat, ne asteptam ca modelelor noi din 2019 le vor lipsi factorii de noutate. Credem ca iPhone-ul va intampina dificultati la vanzare timp de doi ani consecutivi, ceea ce ar fi un eveniment rar pentru Apple”.

CITESTE SI:  Cand va lansa Intel prima sa placa grafica dedicata

Ramane de vazut daca clientii se vor lasa totusi impresionati de noile iPhone-uri in ciuda lipsei caracteristicilor interesante. Dar avand in vedere preturile lor probabil mari, e posibil sa se vanda cam greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *