fbpx

De ce Amazon vrea sa scaneze 3D corpurile oamenilor, oferindu-le in schimb un card cadou

De ce Amazon vrea sa scaneze 3D corpurile oamenilor, oferindu-le in schimb un card cadou

Amazon efectueaza o cercetare care implica scanari digitale 3D ale corpurilor oamenilor, in schimbul unui card cadou in valoare de 25 de dolari. Gigantul in comert electronic realizeaza in prezent studiul in doua locatii diferite din New York City.

Cine participa la cel mai nou proiect de cercetare al Amazon poate castiga un card cadou de 25 de dolari. Cercetarea implica scanarile 3D digitale ale corpurilor oamenilor, iar cei care sunt de acord cu acest lucru primesc un card cadou de 25 de dolari de la Amazon.

CITESTE SI:  Ultimul update de iOS iti defecteaza iPhone-ul daca l-ai reparat neoficial

Se spune ca acest studiu este realizat de Amazon in doua locatii din New York City. Mashable a gasit formularul online, iar oamenii se pot inscrie pentru a participa la o sesiune de scanare 3D a corpurilor.

Autorul stirii de Mashable a aflat de acest studiu dupa ce un membru al redactiei a fost vizat de un anunt pe Instagram. Formularul explica faptul ca studiul de scanare 3D a corpurilor va ajuta compania sa invete despre diversitatea formelor corpurilor.

CITESTE SI:  De ce Disney+ va fi o amenintare pentru Netflix

Persoanele fizice si locuitorii din afara statului american Illinois de peste 18 ani primesc un card cadou de 25 de dolari pentru Amazon, daca participa la o sesiune de 30 de minute la unul dintre birourile companiile din New York City.

Amazon spune ca comentariile si datele oamenilor vor fi folosite exclusiv pentru cercetarea interna a produselor si nu in scopuri de marketing.

Pe langa scanarile 3D a corpurilor, vor fi realizate si fotografii si clipuri video cu oamenii, atat cu imbracaminte obisnuita, cat si in costum de baie.

CITESTE SI:  De ce are logica ca Huawei sa ofere un asistent virtual si in afara Chinei

Masuratori privind inaltimea si greutatea vor fi de asemenea colectate. Stirea mentioneaza ca toti oamenii care participa la scanarile 3D trebuie sa semneze un acord de confidentialitate cu Amazon prin care oamenii se angajeaza sa nu dezvaluie nimic despre ceea ce experimenteaza si afla in timpul sesiunii de scanare 3D a corpului in urma caruia primesc un card cadou.