fbpx

De ce alcoolul fals al unui cercetator nu va duce la mahmureala si betie, probabil

De ce alcoolul fals al unui cercetator nu va duce la mahmureala si betie, probabil

Chiar si cei mai mari bautori nu pot spune ca alcoolul nu are dezavantajele sale. Dar lucrurile s-ar putea sa se schimbe peste ceva timp, datorita alcoolului fals care nu da betie si mahmureala.

S-ar putea sa-ti placa starea mentala pe care o primesti consumand bauturi alcoolice, dar trebuie sa te confrunti si cu dezavantaje precum mahmureala.

De asemenea, nu trebuie sa conduceti in stare de ebrietate. Deci cel mai bine in acest caz ar fi sa chemati un taxi. Cu toate acestea, mahmureala si betia ar putea deveni de domeniul trecutului daca inlocuitorul de bauturi alcoolice al cercetatorului David Nutt devine realitate.

CITESTE SI:  Compania japoneza de electronice ce va produce masti chirurgicale

Cercetatorul spune ca alcoolul lui fals te va scapa de inhibitii, dar nu te vei imbata. David Nutt isi numeste alcoolul fals – Alcarelle. Potrivit cercetatorului David Nutt, aceasta bautura le permite consumatorilor sa experimenteze tot ceea ce le place la o bautura, dar fara sa le dea mahmureala si betie.

Cercetatorul a spus celor de la Guardian ca el poate proiecta molecula de alcool fals si sintetic pentru a interactiona cu corpul intr-un mod care nu induce niciun efect secundar negativ.

CITESTE SI:  Apple se lauda cu eficienta energetica a boxei inteligente HomePod

“Efectele bauturilor alcoolice sunt complicate, dar… poti viza partile creierului pe care vrei sa le vizezi”, a spus acesta. Cercetatorul mentioneaza ca el lucreaza pentru a da moleculei de alcool fals un “efect de varf” care i-ar impiedica pe consumatorii de bauturi alcoolice sa depaseasca granita dintre ametire si betie.

Molecula este proiectata pentru a-i lipsi toxicitatea, ceea ce ar reduce riscul de probleme de sanatate asociate cu consumul de bauturi alcoolice. Telul cercetatorului este de a produce in masa Alcarelle si ca aceasta bautura sa fie vanduta de companii.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum poti folosi smartphone-ul Android ca cheie de securitate

Dar sa nu va asteptati ca veti gasi acest alcool fals (care nu da mahmureala si betie) al cercetatorului de vanzare prea curand. Ar putea dura pana la 5 ani pana ce toate testarile sunt efectuate si pana ce se primesc toate aprobarile de reglementare necesare.

Facebook