fbpx

De ce aceste casti Apple AirPods au pretul de 20.000 de dolari

De ce aceste casti Apple AirPods au pretul de 20.000 de dolari

Designerul Ian Delucca din Los Angeles a creat o pereche de casti AirPods de la compania Apple care are un pret de 20.000 de dolari. Dispozitivele companiei Apple din Statele Unite sunt deja considerate a fi scumpe.

Asta nu i-a oprit pe unii sa modifice iPhone-uri, smartwatch-uri Apple Watch si AirPods punandu-le pietre pretioase, aur si chiar bucati de meteorit. Compania Caviar din Rusia placheaza in mod regulat iPhone-uri cu scene care il descriu pe presedintele Vladimir Putin.

CITESTE SI:  De ce pericol au scapat utilizatorii de Tinder

Unul dintre motivele pentru care AirPods se vand bine este faptul ca sunt echilibrul perfect dintre un pret accesibil si functionalitate. Desi nu sunt cele mai ieftine, au niste caracteristici interesante.

Cu toate acestea, se pare ca designerul Ian Delucca din Los Angeles are o pereche de casti AirPods care parca sunt din afara acestei lumi. Asta pentru ca Delucca a incrustat in AirPods diamante, acest lucru ridicand pretul total al acestor casti la 20.000 de dolari.

CITESTE SI:  Nokia Lumia 638 - cel mai ieftin smartphone Windows Phone 4G LTE

Nu e clar cine ar cumpara o astfel de pereche de casti AirPods, mai ales ca aceste dispozitive Apple au un termen de valabilitate. Asta din cauza bateriei care se degradeaza destul de repede dupa un an.

In plus, avand in vedere zvonurile ca o pereche de casti AirPods impermeabile vor sosi de la Apple in acest an, cine ar vrea sa le cumpere pe cele cu pret de 20.000 de dolari?

CITESTE SI:  VIDEO: Ce preturi are HP Spectre Folio - laptop premium acoperit cu piele

Oricum, daca iti poti permite un pret de 20.000 de dolari pe o pereche de casti incrustate cu diamante, caracteristicile si functionalitatea s-ar putea sa nu fie neaparat pe pozitii foarte inalte pe lista ta de prioritati.

Aceasta nu e prima data cand vedem cum produsele Apple sunt decorate. Smartphone-urile si computerele Apple sunt cunoscute pentru faptul ca sunt scumpe, iar noile casti cu pret de 20.000 de dolari nu vor schimba aceasta imagine.