fbpx

De-asta Pentagonul blocheaza accesul la YouTube

De-asta Pentagonul blocheaza accesul la YouTube

Pentagonul, un simbol al armatei Statelor Unite, a anuntat ca blocheaza accesul la serviciul de streaming video YouTube, dar si la alte servicii de streaming, chiar si cele de muzica. YouTube e unul dintre cele mai importante si vaste servicii de streaming video din intreaga lume.

Din cauza faptului ca focarul de coronavirus Wuhan nu pare sa prezinte semne de domolire, o multime de companii si organizatii guvernamentale din intreaga lume practica distantarea sociala, oamenii incercand sa stea cat mai departe unul de celalalt, pentru a reduce sansa de a se infecta sau de a raspandi coronavirusul Wuhan.

CITESTE SI:  VIDEO: Inteligenta artificiala poate fi folosita pentru a gasi fisuri pe reactoarele nucleare

Drept urmare, oamenii primesc liber de la lucru si sunt sfatuiti sa evite sa stea langa alti oameni. Pentagonul practica aceleasi lucruri si le permite angajatilor sa lucreze de la distanta pentru a nu se infecta sau infecta pe altii cu coronavirusul Wuhan.

Dar se pare ca lucrul de la distanta s-ar putea sa nu fie la fel de distractiv pe cat sperau angajatii Pentagonului, deoarece Pentagonul inchide accesul la servicii precum YouTube.

CITESTE SI:  Cand se va extinde Spotify in Orientul Mijlociu

Potrivit directorului de informatii, Essye Miller, va fi blocat accesul la servicii de streaming ca YouTube pentru angajatii care sunt conectati la reteaua Pentagonului in timp ce lucreaza de la distanta.

Blocarea accesului la YouTube are drept scop reducerea solicitarii asupra retelei Pentagonului, observandu-se un varf pentru YouTube pe serverele sale dupa ce angajatii au inceput sa lucreze de la distanta din cauza coronavirusului Wuhan.

Potrivit lui Essye Miller: “Avand in vedere cererea crescuta de telemunca pe fondul coronavirusului Wuhan, am observat o crestere imensa pe retea, o crestere fara precedent. Motiv pentru care trecem la masuri si blocam accesul la YouTube chiar din aceasta seara”.

CITESTE SI:  VIDEO: Smartphone-urile Pixel 2 XL VS iPhone 8 Plus intr-un test de viteza

Miller adauga: “Vom incepe sa limitam serviciile de streaming azi. Am observat o utilizare pentru platforme ca Pandora si pentru alte servicii de muzica. Aceste platforme nu sunt esentiale pentru misiune, asa ca va indemnam sa nu le folositi in reteaua Pentagonului”.