fbpx

De-asta ar trebui sa cumperi un nou HomePod mini daca aceasta boxa inteligenta se strica

De-asta ar trebui sa cumperi un nou HomePod mini daca aceasta boxa inteligenta se strica

HomePod mini este noua boxa inteligenta anuntata de compania Apple din Statele Unite. Este mai ieftina decat cea precedenta, dar suficient de capabila la pretul sau de 99 de dolari cu care se vinde. S-a dezvaluit motivul pentru care ar trebui sa cumperi un nou dispozitiv Apple in cazul in care se strica.

Luna trecuta, compania Apple din Statele Unite a anuntat HomePod mini, o versiune mai light si mai ieftina a boxei inteligente HomePod. Si are un pret de doar 99 de dolari pentru cei doritori s-o cumpere.

CITESTE SI:  Acer dezvaluie camera de realitate virtuala Holo 360 care este si telefon

E destul de ieftina raportat la capabilitatile sale. Dar in cazul in care Apple HomePod mini se strica vreodata si esti nevoit sa platesti compania Apple din Statele Unite pentru a o repara, este posibil ca va trebui sa cumperi una noua.

Asta pentru ca, potrivit unui document de asistenta al companiei din Statele Unite, repararea boxei va costa 79 de dolari pentru utilizatorii care nu au garantie AppleCare+.

CITESTE SI:  De ce consola de jocuri PS5 a Sony nu va fi foarte ieftina

Avand in vedere ca un model nou costa 99 de dolari, recomandat ar fi sa cumperi un nou HomePod mini de la Apple. Cu toate acestea, cu AppleCare+, clientii vor trebui sa plateasca 15 dolari initial si inca 15 dolari per stricaciune pentru pana la doua stricaciuni involuntare, ceea ce inseamna ca repararea boxei inteligente HomePod mini cu AppleCare+ va costa 30 de dolari.

Acestea fiind spuse, AppleCare+ nu e gratuit si nu e clar cine ar considera ca este necesar sa cumpere acest tip de garantie pentru niste boxe inteligente.

CITESTE SI:  Apple ar putea amana cativa ani lansarea acestor dispozitive

Dar ar putea fi ceva util pentru proprietarii care nu sunt deosebit de grijulii atunci cand folosesc aceste boxe inteligente de la Apple. Dar daca nu cumperi garantie AppleCare+, este mai rentabil sa cumperi o noua boxa inteligenta HomePod mini de la compania din Statele Unite, daca cea actuala se strica vreodata.