fbpx
Daniel Craig confirma ca va juca din nou in filmul James Bond

Daniel Craig confirma ca va juca din nou in filmul James Bond

Update: Dupa ce a adoptat o tactica de eschivare in stil James Bond pe parcusul unor interviuri, Daniel Craig a confirmat ca acesta va juca din nou rolul emblemetic in film.

Actorul britanic a confirmat stirile la o emisiune din Statele Unite. Daniel Craig a confirmat stirile despre filmul in care va juca. “Am fost la interviuri toata ziua, iar oamenii m-au intrebat, iar eu m-am eschivat”.

Dupa multe zvonuri si speculatii, Daniel Craig a confirmat ca se va intoarce sa-l joace pe James Bond in film inca o data. In timpul unei aparitii la “The Late Show with Stephen Colbert”, Colbert a spus ca actorul fusese increzator cu privire la faptul ca el va primi rolul lui James Bond in film.

CITESTE SI:  VIDEO: Vezi masina Tesla care circula cu soferul dormind la volan

Drept raspuns, Daniel Craig a spus, “Am fost destul de necioplit, dar m-am gandit ca daca ar trebui sa spun adevarul, ar trebui sa ti-l spun tie”. Colbert a raspuns apoi, “Ei bine, am putea avea niste vesti bune aici. Daniel Craig, te vei reintoarce ca James Bond?” Actorul britanic a raspuns simplu, “da”, iar multimea a aplaudat. Daniel Craig practic s-a razgandit un pic. Cand Daniel Craig a fost intrebat in 2015 daca va juca rolul lui James Bond in film din nou, acesta a spus ca in niciun caz.

CITESTE SI:  De ce are logica ca Huawei sa ofere un asistent virtual si in afara Chinei

“Nu, nu in acest moment. Deloc. E in regula. M-am saturat in momentul de fata. Am terminat. Vreau doar sa merg mai departe”. Acesta va fi cel de-al cincilea film James Bond al actorului britanic, dupa Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall si Spectre.

CITESTE SI:  De ce Google suspenda relatiile cu Huawei

Urmatorul film va fi, de asemenea, cel de-al 25-lea din franciza James Bond, iar acest film va fi lansat in salile de cinema din Statele Unite pe data de 8 noiembrie 2019. Cand a fost intrebat daca acesta va fi ultimul sau rol al celebrului spion James Bond, Daniel Craig a spus, “Cred ca asa este, vreau doar sa ma retrag in glorie si abia astept asta”.