fbpx
In curand ar putea fi ilegal sa mergi si sa scrii mesaje in acelasi timp

In curand ar putea fi ilegal sa mergi si sa scrii mesaje in acelasi timp

Jared Schumacher este unul dintre sutele de mii de locuitori ai New Jersey-ului care isi folosesc dispozitivele electronice pentru a scrie mesaje, pentru a asculta muzica si pentru a face alte sarcini cand acestia ies afara.

Scrierea de mesaje si mersul pe jos nu merg niciodata bine impreuna, dar asta nu inseamna ca nu ar trebui facut ceva in legatura cu acest lucru. Au existat cercetari cum ca scrisul de mesaje in timpul miscarii poate fi periculos, iar un alt studiu a indicat de asemenea catre posibilitatea intamplarii de accidente.

CITESTE SI:  Criza grava la Facebook. In ce parti ale lumii a picat reteaua sociala

Acest lucru a condus la aparitia pistelor de mers si scris mesaje in Antwerp, Belgia, la mijlocul anului trecut, in timp ce Nevada cocheteaza cu posibilitatea de a duce acest lucru in sfera de ilegalitate, si anume scrierea de mesaje si mersul pe jos. Inca de acum trei ani.

Se pare ca New Jersey si alte state americane vor de asemenea sa initieze aceasta lege pentru ca scrierea de mesaje si mersul sa devine ilegale.

CITESTE SI:  De ce Twitter nu va mai accepta publicitate politica

Asadar, daca ar trebui ca aceasta noua propunere sa sfarseasca ca un nou fel de lege, atunci pentru cei care locuiesc in New Jersey ar putea fi dificil sa nu mearga si sa scrie mesaje, pentru ca acest lucru a devenit un obicei de deja mult timp.

De fapt, daca aceasta lege ar trebui intarita, atunci cei care o incalca vor fi amendati cu 50 de dolari, ceea ce este mult mai bine decat cealalta optiune de a petrece 15 zile la inchisoare.

CITESTE SI:  Carei solicitari a guvernului Indiei ar putea ceda Apple

Membra din corpul legislativ din New Jersey, Pamela Lampitt, a fost cea care a introdus aceasta masura care ar putea interzice textingul in timpul mersului.

Nu numai asta, pietonii care merg pe drumuri publice sunt descurajati in a folosi orice fel de dispozitive de comunicatie electronice, cu exceptia faptului daca aceste dispozitive sunt hands-free.