Cum vrea OnePlus sa fie in fruntea 5G

Cum vrea OnePlus sa fie in fruntea 5G

Au trecut doar cateva luni din 2019 si probabil te-ai saturat deja sa auzi despre 5G. Nu exista nicio indoiala ca aceasta tehnologie mobila va fi o tendinta importanta in acest an. Toti marii producatori de smartphone-uri se pregatesc pentru aceasta tehnologie mobila.

Lansarea tehnologiei mobile 5G va avea loc in acest an, iar la MWC 2019 am vazut o multime de smartphone-uri 5G. In acest moment nu e foarte clar ce beneficii va aduce noua tehnologie mobila, pe langa cresterea vitezei.

CITESTE SI:  Google si-ar putea aduce aplicatiile pe Windows 10 Mobile

Motiv pentru care compania de smartphone-uri OnePlus spera ca dezvoltatorii se vor ocupa de asta. Compania chineza a lansat intre timp o initiativa denumita “5G Apps of Tomorrow”.

Dupa cum indica si numele, dezvoltatorii companiei de smartphone-uri OnePlus vor trebui sa creeze aplicatii care sa permita utilizarea noii tehnologii mobile. Conform OnePlus, “5G va remodela modul in care ne-am imaginat viitorul, oferind oportunitati nelimitate pentru inovare. Comunitatea noastra a fost mereu in fruntea schimbarii – incurajandu-ne sa ne straduim si sa nu ne multumim cu nimic altceva in afara de progres”.

CITESTE SI:  Sony spune cand s-ar putea lansa consola PlayStation de urmatoare generatie

“Vrem ca comunitatea noastra sa fie forta motrice din spatele inovarii 5G. Asa ca oferim unor 5 creatori sansa de a deschide drumuri si de a arata lumii de ce este capabila tehnologia mobila 5G.
Trebuie doar sa-si inscrie ideea, iar noi le vom aduce la realitate pe cele mai bune”, adauga OnePlus.

Aceasta este o abordare interesanta de la OnePlus si este similara cu cea a Verizon. Intr-un fel, te-ai putea gandi la aceasta initiativa a OnePlus ca la un ecosistem de smartphone-uri in care, daca un smartphone are hardware grozav dar ii lipseste performanta software, telefonul nu se poate dovedi foarte util.

CITESTE SI:  Facebook exploreaza in mod activ o versiune cu plata fara anunturi

Nu suntem siguri ce fel de aplicatii de smartphone vor fi dezvoltate cu aceasta initiativa pentru noua tehnologie mobila, dar cei care sunt interesati pot intra pe site-ul companiei OnePlus pentru a afla mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *