Cum vrea Facebook sa fie dificila administrarea de Pagini false cu publicuri numeroase din Statele Unite

Cum vrea Facebook sa determina sa fie dificila administrarea de Pagini false cu publicuri numeroase din Statele Unite

Cea mai mare retea sociala din lume, Facebook, a luat noi masuri pentru a determina sa fie mai dificila administrarea de Pagini false pe platforma sa.

Cei care le administreaza vor trebui sa treaca printr-un proces de autorizare pentru a continua sa posteze. Astfel va fi mai dificil pentru cei care administreaza o Pagina de Facebook sa reuseasca asta folosind un cont fals sau compromis.

In timp ce continua sa ia masuri pentru a preveni fluxul de dezinformare de pe platforma sa, Facebook a dezvaluit acum ca introduce autorizarea de publicare.

CITESTE SI:  VIDEO: In cat timp atinge suta de kilometri supermasina electrica Audi

Va incepe cu persoanele care administreaza o Pagina de Facebook a carei mare parte din audienta este din Statele Unite. De asemenea, adauga locatia principala (tara) si detaliile de imbinare in fila de informatii care a fost lansata in iunie.

Cei care administreaza Pagini de Facebook vor fi acum rugati sa finalizeze un proces de autorizare daca doresc sa poata continua sa posteze. Aceasta este o noua cerinta pentru persoanele care gestioneaza Pagini cu o mare parte din public din Statele Unite.

CITESTE SI:  Driverele pentru procesorul grafic al smartphone-ului tau ar putea fi in curand actualizate de pe Play Store

Ideea este de a determina sa fie mai dificila administrarea folosind un cont fals sau compromis. Procesul de autorizare le va cere utilizatorilor sa-si securizeze conturile cu autentificare in doi pasi si sa confirme tara in care se afla.

Paginile nu vor putea posta nimic daca nu trec prin acest proces. De asemenea, Facebook va incepe sa arate cand o Pagina a fuzionat cu o alta, sub Page History.

CITESTE SI:  Facebook lanseaza unelte de prevenire a sinuciderilor

Facebook adauga o noua sectiune denumita People Who Manage This Page care va afisa tarile din care este administrata. Aceasta eticheta va aparea initial la cele care au un public mare din Statele Unite. Instagram va introduce caracteristici similare in saptamanile urmatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *