fbpx

Cum vor fi diferite noile iPhone-uri ale Apple fata de cele actuale, probabil

Cum vor fi diferite noile iPhone-uri ale Apple fata de cele actuale, probabil

Conform publicatiei DigiTimes, compania Apple din Cupertino va lansa 3 noi iPhone-uri anul viitor, smartphone-uri care sunt diferite fata de cele actuale. Se spune ca acele 3 noi modele vor veni cu noi dimensiuni ale ecranului.

In ultimii ani, Apple a ales sa lanseze cate 3 noi iPhone-uri, cu un amestec de ecrane OLED si LCD. Cu toate acestea, in 2020, Apple ar putea schimba acest lucru si sa lanseze in schimb 3 noi iPhone-uri, toate cu display OLED.

Asta conform unei stiri de DigiTimes care citeaza surse din lantul de aprovizionare. Pe langa lansarea acestor noi iPhone-uri, sursele DigiTimes sustin, de asemenea, ca acestea vor veni cu displayuri de dimensiuni diferite.

CITESTE SI:  Ce pret are noul proiector laser 4K al LG

Stirea sustine ca modelul cel mai mic ar putea avea un ecran de 5,42 inci, urmat de un model cu display de 6,06 inci si de unul cu display de 6,67 inci.

Asa ceva e un pic diferit fata de ceea ce Apple ofera in prezent pentru clientii sai. In acest moment, iPhone XR are un ecran cu dimensiune de 6,1 inci, in timp ce Xs si Xs Max au displayuri de 5,8 inci, respectiv 6,5 inci.

CITESTE SI:  In cate zile s-au epuizat stocurile pentru consola Neo Geo Mini in Japonia

Asta inseamna ca cel putin doua modele vor avea ecrane mai mici decat smartphone-urile Apple din prezent, in timp ce un model va avea un display mai mare.

Nu e clar cum intentioneaza Apple sa justifice noile dimensiuni ale ecranelor smartphone-urilor, dar e posibil ca un model de smartphone va continua sa ramana iPhone-ul de buget al companiei, la fel ca XR actual.

CITESTE SI:  @upleaks dezvaluie niste imagini cu presupusul HTC One E9p

Exista o sansa ca aceste noi dimensiuni de ecrane inseamna ca ne putem astepta sa vedem un nou design, dar nu e clar ce fel de schimbari ar putea avea loc.

Intre timp, zvonurile recente au sustinut ca iPhone-urile din acest an ale Apple vor suporta incarcare wireless pe ambele sensuri, vor avea cate o camera tripla si probabil baterii mai mari.